powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Στον Υπουργό Ανάπτυξης Μπουραντάς και τρεις Δήμαρχοι της Εύβοιας για το οδικό δίκτυο των περιοχών τους


Επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης έστειλαν από κοινού ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς και τρεις Δήμαρχοι της Εύβοιας, ο Θανάσης Ζεμπίλης (Χαλκιδέων), ο Γιάννης Μπουροδήμος (Διρφύων-Μεσσαπίων) και ο Βασίλης Βελέντζας (Ερέτριας).

Αντικείμενο της επιστολής είναι το οδικό δίκτυο της Εύβοιας και τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει στην εκτέλεση των έργων. Αυτό που ζητείται άμεσα είναι η ένταξη της Παράκαμψης Χαλκίδας στο ΤαμείαΣυνοχής και η χρηματοδότηση της εργολαβίας για την κατασκευή της ΠαράκαμψηςΒασιλικού.

Επίσης γίνεται αναφορά στις παρακάμψεις Αμαρύνθου (Δενέχει ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα λόγω έλλειψης πιστώσεων), Αγίας Άννας και Αλιβερίου ( Οιμελέτες είναι αρκετά προχωρημένες, αλλά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν αυτή τηνστιγμή).


Στην επιστολή εκτός από την αναγκαιότητα κατασκευής των οδικών έργων, για την βελτίωση του φονικού οδικού δικτύου της Εύβοιας, γίνεται αναφορά και στις θετικές επιπτώσεις, που θα έχει η έναρξη έργων στην καταπολέμηση της ανεργίας, που έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις στο νομό.

πηγή:  egnomi.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.