powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΔΕΥΑ αυξάνει τα δωρέαν κυβικά ύδρευσης. 3.000 Ευρώ το πρόστιμο για λαθροϋδροληψίες, κλπ

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ αποφάσισε τα παρακάτω:

Την αύξηση των δωρεάν κυβικών ύδρευσης, τη χειμερινή περίοδο, από 20, σε 40 και αντίστοιχά και της αποχέτευσης.
 Την αύξηση των δωρεάν κυβικών ύδρευσης, τη θερινή περίοδο, από 20, σε 30 και αντίστοιχα και της αποχέτευσης.
Η κλιμάκωση και η χρέωση ανά κυβικό πέραν των δωρεάν παραμένει ως έχει.
 Επιπλέον έκπτωση Α.Μ.Ε.Α., χαίρουν και όσοι έχουν μέλη στην οικογένεια τους, τα οποία είναι με ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω και κατοικούν στο ίδιο σπίτι.
 Για τη διαφύλαξη των δικτύων μας, θα επιβάλουμε πρόστιμο 3.000,00€ (τρείς χιλιάδες ευρώ) σε όσους χωρίς την άδεια της επιχείρησης ή του Δήμου έχουν παρέμβει ή θα παρέμβουν σε αυτά.

κ. Ψαρρός: Τα νοικοκυριά της χώρας μας και κατ’ επέκταση και του Δήμου μας στενάζουν κάτω από την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας. Εμείς θα πρέπει να ανακουφίσουμε τους συντοπίτες μας και γι’ αυτό έχουμε σήμερα σα θέμα προς συζήτηση τη τιμολογιακή μας πολιτική. Με την απόφαση 8/2012 είχαμε εγκρίνει την ενιαία τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α.. Μια αύξηση στα δωρεάν κυβικά θα βοηθήσει πολλά νοικοκυριά τα οποία κάνουν χρήση του νερού μόνο για υδρευτικό σκοπό και όχι για αρδευτικό να μη ξεπεράσουν το πάγιο.
Πρόταση μου είναι τα δωρεάν κυβικά ύδρευσης τη χειμερινή περίοδο να αυξηθούν από 20, σε 40 και αντίστοιχά και της αποχέτευσης. Τη θερινή περίοδο πάλι να αυξηθούν τα δωρεάν κυβικά από 20, σε 30 και αντίστοιχα και της αποχέτευσης. Η κλιμάκωση και η χρέωση ανά κυβικό πέραν των δωρεάν παραμένει ως έχει.
Επιπλέον έκπτωση Α.Μ.Ε.Α. χαίρουν και όσοι έχουν μέλη στην οικογένεια τους τα οποία έχουν ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω και κατοικούν στο ίδιο σπίτι.
Για τη διαφύλαξη των δικτύων μας και των παροχών μας πρέπει να συμφωνήσουμε στο πρόστιμο το οποίο θα επιβάλουμε σε όσους χωρίς την άδεια της επιχείρησης έχουν παρέμβει ή θα παρέμβουν σε αυτά, η πρόταση μου είναι 3.000,00€.
Ο κ. Κουτσουράς είναι σύμφωνος με την αλλαγή στη τιμολογιακή πολιτική και επιπλέον ζήτησε να προβλεφθεί και τιμολόγιο για τους πολύτεκνους.




Τιμολογιακή πολιτική ύδρευσης αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΛΑΑ 2012

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.