powered by Surfing Waves

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τροποποίηση διαδικασίας έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων

Tροποποιειται η διαδικασία έκδοσης Ληξιαρχικών Πράξεων Γεννήσεων, Γάμου, Θανάτου και Συμφώνων Συμβίωσης (πλην των εκθέσεων που παραμένουν όπως έχουν), βάσει της νέας εγκυκλίου αρ. 9 του Ληξιαρχικού Νόμου 344/1976.

Με το νέο καθεστώς, η διαχείριση των Ληξιαρχικών Πράξεων εντάσσεται πλέον στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών , το οποίο έχει σαν προτεραιότητα όχι μόνο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών αλλά και την ασφαλέστερη αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ετσι οι Ληξιαρχικές Πράξεις που θα εκδίδονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, θα απαιτούν επιπλέον υποχρεωτικά την αναγραφή του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ και χωρίς αυτά, δεν θα μπορεί να εκδοθεί καμία ληξιαρχική πράξη.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.