powered by Surfing Waves

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΥΠΕΣ προς ΟΤΑ: Στείλτε τα Ολοκληρωμένα Πλαίσια Δράσης






Να ενημερώσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα Ολοκληρωμένα Πλαίσια Δράσης (ΟΠΔ) των ΟΤΑ που έπρεπε να έχουν ήδη κατατεθεί στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ζητά από τους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, εγκύκλιο του ΥΠΕΣ υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, «οι ΟΤΑ οφείλουν να καταρτίσουν το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (Ο.Π.Δ.) και να το αποστείλουν προς έλεγχο στην αρμόδια αρχή (Αποκεντρωμένη Διοίκηση), ειδικά για το οικονομικό έτος 2013, εντός 20 ημερών από το χρόνο έγκρισης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος Δράσης ή, σε περίπτωση που αυτά έχουν ήδη εγκριθεί, από το χρόνο έναρξης ισχύος της ΚΥΑ (δηλαδή μέχρι 18-3-2013)».

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι, ειδικά για το εν λόγω οικονομικό έτος, είναι δυνατό το τμήμα του ΟΠΔ που αφορά τον ΟΤΑ να υποβάλλεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωριστά από το τμήμα αυτού που αφορά τα νομικά του πρόσωπα.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.