powered by Surfing Waves

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρόστιμο στην Λάμδα Ναυς ΑΕ από την Περιφέρεια



Το τμήμα αδειών της  Δ/νσης Αναπτυξηw Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας επέβαλλε πρόστιμο ύψους 2.866,67 € στην ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε  για παράβαση όρων και περιορισμών της άδειας λειτουργίας σε ένα τομέα και ειδικότερα στον τομέα ασφάλεια εγκαταστάσεων για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ένα έτος».

Η σχετική ανάρτηση στο Διαύγεια "Επιβάλλουμε στην εταιρεία ‘ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.’, φορέα της δραστηριότητας ‘ναυπηγείο που βρίσκεται στην περιοχή ‘Κυμάσι’ Τ.Κ. Μαντουδίου Δ.Ε. Κηρέως του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Π.Ε. Ευβοίας, και ανήκει στη κατηγορία χαμηλής όχλησης σύμφωνα με την ΚΥΑ οικ. 3137/191/Φ15/2012 ΦΕΚ 1048Β/2012, με μηχανολογικό εξοπλισμό αξίας 1.192.000,00 € και ισχύος 1264 KW (κινητήρια και θερμική), πρόστιμο ύψους 2.866,67 € (δύο χιλιάδων οχτακοσίων εξήντα έξι ευρώ και εξήντα επτά λεπτών) , για τα εξής:


«Παράβαση όρων και περιορισμών της άδειας λειτουργίας σε ένα τομέα και ειδικότερα στον τομέα ασφάλεια εγκαταστάσεων για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ένα έτος».
Β. Ο φορέας της δραστηριότητας υποχρεούται όπως άμεσα συμμορφωθεί με τους όρους της άδειας λειτουργίας του.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν πρόσθετες κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 3982/2011 ."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.