powered by Surfing Waves

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

6ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης-«Οι Μαθητές Γράφουν Ποίηση»

Τον 6ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης, με θέμα «Οι Μαθητές Γράφουν Ποίηση» έχει προκηρύξει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21η Μαρτίου).

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης. Το θέμα των ποιημάτων που υποβάλλονται είναι ελεύθερο και ο κάθε μαθητής μπορεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, με ένα μόνο ποίημα.

Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής είναι η 31η Μαΐου του 2013. Τα ποιήματα που θα διακριθούν θα λάβουν βραβεία, επαίνους ή διακρίσεις, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό. Οι μαθητές μπορούν να στέλνουν τα ποιήματά τους, με τους εξής τρόπους:

Ταχυδρομικά στην Διεύθυνση: Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

«Για τον διαγωνισμό ποίησης»
Εθνικής Αμύνης 27
Τ.Κ. 546 21 Θεσσαλονίκη
Με FAX : Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
«Για τον διαγωνισμό ποίησης»
FAX : 2310-221066

Με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: c.koutrolikou@thessaloniki.gr

Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

«Για τον διαγωνισμό ποίησης»

Απαραίτητα θεωρούνται τα στοιχεία επικοινωνίας όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, τάξη και σχολείο. Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλεφωνικό νούμερο: 2310 374807 (κα Χ. Κουτρολίκου).

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.