powered by Surfing Waves

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ζητείται ο διορισμός τοπογράφου, πολιτικού μηχανικού και διοικητικού υπαλλήλου στο δήμο μας



Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε το διορισμό στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας των πιο κάτω ειδικοτήτων :

1) ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχανικών μία (1) θέση

2) ΠΕ 6 Τοπογράφων Μηχανικών (1) θέση

3)ΤΕ 22 Τοπικής Αυτοδιοίκησης (1) θέση


Ο διορισμος έχει γίνει απο το δήμο Κηρέως και εχει εκδοθεί Απόφαση Διορισμού από το ΑΣΕΠ  και έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ (ΦΕΚ 702 Γ/2010 και ΦΕΚ προκηρυξης ΑΣΕΠ ΦΕΚ ΑΣΠΕ 30/11.2.2009) ,δεν έχουν όμως πραγματοποιηθεί λόγω της αναστολής των προσλήψεων και των διορισμών.

Ο δημος μας απασχολεί 66 μόνιμους (14 ΠΕ, 6 ΤΕ, 30 ΔΕ και 16 ΥΕ)  και 19 ΙΔΑΧ (2 ΔΕ και 117 ΥΕ).  απο τα οποία ένας ειναι Πολιτικός Μηχανικός. Μπορείτε να δειτε τις ειδικότητες στο ΦΕΚ 1053 Γ/2011. Τα τελευαται δυο χρόνια υπήρξαν 3 συνταξιοδοτήσεις και δυο μετάταξεις ( στις ειδικότητες ΠΕ Ποιλιτικών Μηχ. και ΠΕ Οικονομικού)) προς άλλους δήμους της Ευβοιας. Σύμφωνα με τα  σχετικά ΦΕΚ οι θέσεις των μεταταχθέντων καταργήθηκαν.



Από τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου


Η πρόεδρος εισηγούμενη το θέμα είπε:

Στέφου:  Κύριοι σύμβουλοι, σύμφωνα με την αρίθμ. 6315/15-2-2013 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Προσλήψεις στους ΟΤΑ α΄και β΄ Βαθμού και στα Ν.Π.Ι.Δ αυτών» παρέχεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ να προσλάβουν τακτικό προσωπικό κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ προκειμένου να
στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό αυξημένων τυπικών προσόντων λόγω της άσκησης νέων αρμοδιοτήτων που εκχωρήθηκαν σε αυτούς με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, στο πλαίσιο όμως των περιορισμών που τίθενται από τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 3833/2010 ,σύμφωνα με τις οποίες
απαιτείται η έκδοση απόφασης κατανομής από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την τήρηση του λόγου 1 προς 5.

Στον Δήμο μας υπάρχουν εκκρεμότητες διορισμών ,οι οποίοι προέρχονται από διαδικασία την οποία είχε πραγματοποιήσει ο συνενωμένος Δήμος Κηρέως, για τους οποίους έχει εκδοθεί Απόφαση Διορισμού από το ΑΣΕΠ και έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ,δεν έχουν όμως πραγματοποιηθεί λόγω της αναστολής των προσλήψεων και των διορισμών.

Σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο μπορούμε να προχωρήσουμε μετά την σχετική απόφαση κατανομής, στην πρόσληψη των εξής ειδικοτήτων:

1) ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχανικών μία (1) θέση

2) ΠΕ 6 Τοπογράφων Μηχανικών (1) θέση

3)ΤΕ 22 Τοπικής Αυτοδιοίκησης (1) θέση

Οι ανωτέρω ειδικότητες ΠΕ είναι αναγκαίες προκειμένου να στελεχωθεί το Τμήμα Πολεοδομίας που προβλέπεται στον Ο.Ε.Υ του Δήμου μας και η ΤΕ να στελεχώσει τις Διοικητικές και οικονομικές Υπηρεσίες με εξειδικευμένο προσωπικό.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή
απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
α) Το διορισμό στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας των πιο κάτω
ειδικοτήτων :
1) ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχανικών μία (1) θέση
2) ΠΕ 6 Τοπογράφων Μηχανικών (1) θέση
3)ΤΕ 22 Τοπικής Αυτοδιοίκησης (1) θέση
β) Ζητείται η έκδοση απόφασης κατανομής από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την τήρηση του λόγου 1 προς 5 ,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 3833/2010.
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύεται η συνεδρίαση


_____

Τα ονόματα των διορισθέντων όπως αυτά δημοσιεύονται στο ΦΕΚ 702 Γ/2010

Πίνακας διοριστέων με την 994/18.5.2010 απόφασή του Α’ τμήματος του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την 1/808Μ/200Β προκήρυξη του ΔΗΜΟΥ ΚΗΡΕΩΣ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 30/2009 (τεύχος προκηρύξεων του ΑΣΕΠ) ως εξής:

ΠΕ3  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

TE 22  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΤΣΑΚΟΥΤΣΑ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΔΕ24  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΚΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕ1  ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΕ 29  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕ 29 (ΘΕΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΔΕ 29 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΕ 16  1 ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΤΙΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΕ 16  2 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΡΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.