powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ημερίδα: Προώθηση Ευβοϊκών Ακινήτων στην Αγορά της Ρωσίας - Συνέργειες στον Κατασκευαστικό Τομέα

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, τον Οργανισμό INVEST IN GREECE, τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών και το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα ΄΄ Προώθηση Ευβοϊκών Ακινήτων στην Αγορά της Ρωσίας - Συνέργειες στον Κατασκευαστικό Τομέα ΄΄ .
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Εύβοιας. (Αίθουσα συνεδριάσεων - 2ος όροφος).
Στόχος των εργασιών της Ημερίδας, θα είναι μια επίκαιρη επιχειρηματική προσέγγιση σε θέματα προώθησης ακινήτων στην ρωσική αγορά από ειδικούς των θεμάτων αυτών, για να ενημερωθεί η ευβοϊκή κτηματαγορά για την ταυτότητα του ρωσικού ενδιαφέροντος, για να ενημερωθεί σε πρακτικά θέματα συνεργασίας με την ρώσικη αγορά στον τομέα real estate & networking.
Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να συμμετάσχουν στις εργασίες της ημερίδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.