powered by Surfing Waves

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση υποδοχής Νέου Χρόνου

Ελάτε να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2013 στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 Η εντυπωσιακή εκδήλωση της υποδοχής του Νέου Χρόνου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14.30.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου καλεί όλα τα παιδιά να φορέσουν τα κόκκινα σκουφάκια τους, να πάρουν τα τρυγονάκια τους και να υποδεχθούν με αισθήματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας τον Αη Βασίλη στην προβλήτα του λιμανιού (βίντσι) και να τον συνοδεύσουμε όλοι μαζί από το Λιμάνι στην Κεντρική Πλατεία!

Ο Παλιός Χρόνος θα μας αποχαιρετήσει μέσα στη βαρκούλα του, από τη γραφική Λίμνη του Αγίου Νικολάου, ευχόμενος Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία και ΕΛΠΙΔΑ, παίρνοντας μαζί του όλο το βάρος της περασμένης χρονιάς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από την Κεντρική Πλατεία Αγίου Νικολάου στις 14:00, με μουσικούς παραδοσιακά ντυμένους και παίζοντας κρητική μουσική με λύρες και βιολιά θα κατευθυνθούν στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, θα διασχίσουν τη γέφυρα κι εκεί δίπλα στο θεατράκι της Λίμνης θα συναντηθούν με τον Παλιό χρόνο και θα τον αποχαιρετίσουν μέσα στην βαρκούλα του!

Από την μαρίνα θα ξεκινήσει ο Άγιος Βασίλης με καΐκι στολισμένο συντροφιά με τους προσκόπους και τη συνοδεία πολλών μικρών ψαροκάικων και θα αποβιβαστεί στη μικρή προβλήτα του Λιμανιού.

Με τον ερχομό του Αη Βασίλη θα υποδεχθούμε το Νέο Χρόνο 2013 και θα προχωρήσουμε προς τον κεντρικό δρόμο της Ρούσου Κουνδούρου. Τα παιδιά παρέα με τους γονείς τους και τους λυράρηδες καθώς και πλήθος κόσμου, με κάλαντα και άλλους χαρούμενους σκοπούς θα συνοδεύσουν τον Αη Βασίλη στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Στην Πλατεία τα παιδιά θα φωτογραφηθούν με τον Αη Βασίλη και θα διασκεδάσουν χορεύοντας και τραγουδώντας με τον ξυλοπόδαρο, τον Ντόναλντ Ντακ, τη Μίνι Μάους και άλλους διασκεδαστές. Παράλληλα επαγγελματίες παιδαγωγοί –ψυχαγωγοί με φαντασία και δημιουργικότητα θα παρασύρουν τους μικρούς μας φίλους σε αξέχαστες στιγμές κεφιού και παιχνιδιού μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Θα απολαύσουμε επίσης παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις από έναν γιορτινό μπουφέ , με τη συνοδεία μουσικής! Τα καλικατζαράκια από το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών θα πειράζουν και θα «ενοχλούν-γαργαλούν» με όσους πλησιάζουν στον πάγκο με τα κεράσματα.

Ο Αη Βασίλης έχει πολλές εκπλήξεις … Μην τις χάσετε!!!

Σας περιμένουμε όλους!

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει και φέτος η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Τα παραδοσιακά γλυκά θα προσφέρουν ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Η προσφορά της ομάδας ψυχαγωγών και το δημιουργικό παιχνίδι ανήκουν στην LILIAN EVENTS – Κοκολάκη Ευαγγελία.

Η Καλλιτεχνική επιμέλεια του στολισμού της πλατείας και των καϊκιών για την υποδοχή του Αη Βασίλη έγιναν από την Σγουρού Ζωή και την Ειρήνη Μπολανάκη.

Ευχαριστούμε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Έκφρασης και Δημιουργίας «Μύθι Μύθι Παραμύθι» για την συμμετοχή τους.

Διοργάνωση Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου - Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.
Ευχαριστούμε την Μαρία Δερμιτζάκη για τη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ και της παρουσίασης της εκδήλωσης κατά την έναρξη στην Πλατεία (14.00) και στη Λίμνη και όλους τους εθελοντές που θα συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Κωστή Αφορδακό και την ομάδα των μουσικών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση καθώς και το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων για την συμμετοχή τους και την προσφορά των καϊκιών

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.