powered by Surfing Waves

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς Παραγωγούς Αγροτικών Προϊόντων

O Δήμος Παλλήνης ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την διανομή αγροτικών προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ .

ΚΑΛΟΥΜΕ τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Παλλήνης ειδικά για την δράση αυτή με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των παραγωγών.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr μέχρι την Δευτέρα 31/12/2012 θα μπορούν οι παραγωγοί να δημιουργήσουν λογαριασμό και να καταχωρήσουν την προσφορά τους ( τιμή, ποσότητα, διαθεσιμότητα, χαρακτηριστικά προϊόντος) αλλά και να δουν τις προσφορές άλλων προμηθευτών.

Ο Δήμος Παλλήνης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσφορών θα επιλέξει τις συμφερότερες προσφορές για τους καταναλωτές με σκοπό να προγραμματίσει μια δράση μαζικής διανομής .

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης, οι προσφορές μπορούν να αποσταλούν με FAX στο 210 6612965
Ετικέτες: Δήμος Παλλήνης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.