powered by Surfing Waves

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οικ. Υπηρεσία: "Ο δήμος δεν μπορεί να εισπράξει το 100% των ποσών που έχει προϋπολογίσει"

Η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου  που δημοσιέυτηκε σήμερα στο Διαύγεια μαζί με την Γ τριμηνιαία έκθεση για το 2012 δίνει μια ζοφερή εικόνα στα οικονομικά του δήμου.


 Η Οικονομική Υπηρεσία αναφέρει "Με βάση τους πίνακες, που σας επισυνάπτουμε, σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σημαντική υστέρηση εσόδων. Τα ποσοστά εισπραξιμότητας μας βεβαιώνουν ότι ο δήμος δεν μπορεί να εισπράξει το 100% των ποσών που έχει προϋπολογίσει.
Κατόπιν τούτου εκτιμούμε ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να αναμορφωθεί μειώνοντας τα τακτικά μας έσοδα κατά 534.308,55 € (επισυνάπτουμε τον πίνακα Νο 4 στον οποίο φαίνεται αναλυτικά η εκτίμηση μας ότι θα πρέπει να μειωθούν τα τακτικά έσοδα κατά 692.148,85 €. Όμως επίσης εκτιμούμε ότι θα πρέπει να γίνει και αύξηση εσόδων κατά 157.840,30 €, οπότε η τελική μείωση ανέρχεται στο ποσό των 534.308,55 € ).
Αντίστοιχα πρέπει να μειωθούν και οι δαπάνες κατά το ίδιο ποσό, οι οποίες έχουν καθοριστεί να
πληρωθούν από τακτικά έσοδα Όσον αφορά τα έκτακτα έσοδα ( επιχορηγήσεις κτλ) εκτιμούμε ότι θα εισπραχθούν με βάση τις διαβεβαιώσεις της Πολιτείας και σε κάθε περίπτωση είναι αντικριζόμενα και ισόποσα με τις αντίστοιχες δαπάνες τους οπότε και δεν θα δημιουργήσουν έλλειμμα του προϋπολογισμού σε περίπτωση μη είσπραξης ."










0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.