powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πανελλαδική κινητοποίηση των δημάρχων στις 12 Δεκεμβρίου

Πανελλαδική κινητοποίηση στο Σύνταγμα για την άρση όλων των ρυθμίσεων που βάλλουν κατά της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν οι αιρετοί όλης της χώρας, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και εκπροσώπους της Κυβέρνησης, προκειμένου να κοινοποιήσουν τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης.

Η κινητοποίηση της Τετάρτης αποτελεί την αφετηρία σειράς δράσεων διαμαρτυρίας και πρωτοβουλιών που αποφάσισε το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.