powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ψαρρός βρήκε εκτιμητή για τα μεταλλευτικά αποθέματα της Λίμνης: Στο "πατ κιουτ" η εκτίμηση


Η ΑγγλοΓκρηκ στα Κατούνια πριν 100 χρόνια: Πόσο εφικτή είναι η αναβίωση της;

Ο δήμαρχος ανέθεσε απευθείας στο  «ΧΡΗΣΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ» με ΑΦΜ 062159978, την εργασία «ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΕ1 ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΙΜΝΗΣ»  με αμοιβή 6.150,00 Ευρώ .

Σύμφωνα με τα πρακτικά:  "Ο σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση της δυνατότητας των μεταλλευτικών αποθεμάτων μαγνησίτη που περικλείονται εντός των ορίων της παραχώρησης ΑΕ1.  Η εργασία αφορά στην περιγραφή και την απεικόνιση των γεωλογικών και κοιτασματολογικών δεδομένων της παραχώρησης και βάσει αυτών την υποβολή προτάσεων και τεχνικών για την μελλοντική αξιοποίηση τους για το καλό της Τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας"  Το ερώτημα είναι ποσο ακριβής θα είναι η εκτίμηση χωρίς γεωτρήσεις.


Η ανάθεση έγινε στις 30/11/12 και η ολοκλήρωση της εργασίας  σύμφωνα με τους όρους της ανάθεσης θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 07/12/2012.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.