powered by Surfing Waves
Anonymous: Στο χωριό μας λένε: πες μου με ποιον πας,να σου πω ποιος είσαι.
Κ.Τριανταφύλλου, αν διαγράφετε οποία σχόλια/γνώμες είναι αντίθετα με τα δικά σας πιστεύω και δεν εξυπηρετούν τους προϊσταμενους σας αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Καλή η Εξουσία και τα ωφέλη της αλλά και πονηρή.
Anonymous: https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%9C4%CE%9F%CE%9B%CE%A47-%CE%A6%CE%A17?inline=true

ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ
Anonymous: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ?
ΨΑΡΡΟΥ, ΦΛΩΚΟΣ, ΜΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ, ΜΠΕΙΚΑΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝ
ΣΤΗ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΧΕΙ Π ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ
ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΕΣ ΣΟΥ?
ΦΥΓΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ
Anonymous: Ξέρει κανείς τι γίνεται εδώ https://www.reddit.com/r/Limnievias/Anonymous: τρεισ παγιδες εχει ο δημρχος σταμουλο καντζουρα κουτσουραAnonymous: Παρέμβαση 3 δημοτικών συμβούλων για την μονάδα αποθείωσης και τον έλεγχο της ρύπανσης

Αγαπητοί συνδημότισσες /τες. 6/1/2022

Έπειτα από μεγάλη πίεση από ομάδα κατοίκων του Δήμου μας, πίεση πολλών μηνών προς την Δημοτική αρχή, την Περιφέρεια και προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάθαμε γιατί και για ποιον λόγο, για ένα μεγάλο διάστημα,
Anonymous: 4 Δεκεμβρίου 2021-1.02μ.μ.
Ο σαραντάρης σε αισχρούς χρωστά την καρέκλα του και τώρα ξεχρεώνει την "εκδούλευση".
Anonymous: 621 Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Μαντουδίου με έκδοση της απόφασης του άρθρου 53 παράγραφος 3 του Ν. 3982/2011 η παρούσα απόφαση παύει να είναι σε ισχύ.]
622 Ερώτημα 13 :
623 Έχει εκδοθεί η ως άνω απόφαση ώστε να ισχύει και η ΑΕΠΟ και να λειτουργούν νομίμως οι εγκαταστάσεις;

7 Έλεγχος τήρησης των περιβαλλοντικών όρων της ΑΕΠΟ
«
Anonymous: «6.3 Οι μέσες ημερήσιες τιμές των συνεχών μετρήσεων, τα αποτελέσματα των περιοδικών μετρήσεων των ατμοσφαιρικών εκπομπών, η ημερομηνία διενέργειας των μετρήσεων, το είδος των μετρήσεων, τυχόν παρατηρήσεις και το ονοματεπώνυμο του ελέγξαντος να καταγράφονται σε ημερολόγιο καταγραφής των εκπομπών το οποίο να έχει αριθμημένες σελίδες και να είναι θεωρημένο από τη Δ/νση ΠΕΧΩΣ/ΠΣΕ.»
Ερώτημα 11:<
Anonymous: « 6.2.1 από τις καμίνους έψησης τήξης να λειτουργεί σύστημα συνεχούς μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων, ΝΟχ, SOX, CO. Οι μέσες ημερήσιες τιμές εκπομπής δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια της παραγράφου Β1.1.»
Ερώτημα 7:
α)Υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα σε κάθε κάμινο εψησης;
β)Ελέγχεται από την Περιφέρεια η υπέρβαση των ορίων;
« 6.2.2 Στην έξοδο
Anonymous: « 5.1.1.8 Να υποβληθεί, προς έγκριση, στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ (Τμήμα Ποιότητας του αέρα/Δ/νση Κλιματικής Αλλαγής), με κοινοποίηση αυτής και στην υπηρεσίας μας, ένα εξάμηνο πριν από τη λειτουργία του παραπάνω σταθμού και του φούρνου σχετική Τεχνική Έκθεση, η οποία πρέπει τουλάχιστον να περιλαμβάνει :
? Περιγραφή και χαρακτηριστικά της προς εξέταση περιοχής
? Πιθανές παραμέτρους
Anonymous: Eνα σύστημα ξηρής αποθείωσης των καυσαερίων, στον οποίο ψεκάζεται χημικά ενεργή καυστική μαγνησία (MgO), ώστε να εξουδετερώνει το μεγαλύτερο μέρος του υπάρχοντος SO2 και SO3, που υπάρχουν στα καυσαέρια. Τα προϊόντα της αντίδρασης είναι θειώδες μαγνήσιο και θειικό αντίστοιχα, τα οποία συλλέγονται στο φίλτρο καυσαερίων»
Ερώτημα 1:
Υπάρχουν εγκατεστημένες και λειτουργούσες οι ανωτέρω
Anonymous: ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Αντωνίου Βούλγαρη του Διονυσίου
Περιφερειακού Συμβούλου
Επικεφαλής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ
Διευθ: Κριού 23 Χαλκίδα
e-mail: vouleretria@gmail.com
Χαλκίδα 14.11..2021
Προς: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Γεν. Δ/νση Εσωτερικης Λειτουργίας -Δ/νση Διοίκησης
Τμήμα Συλλογικών Οργάνων
Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ :
Anonymous: Στην κηδεία του αποθανόντος απο τον κορωνοϊό ιερέα,ιερείς δίπλα στο φέρετρο ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!!!
Anonymous: ΝΑ ΕΙΣΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑΙΙΙΙΙΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 1 ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥPowered by Sneeit

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η άμεση διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό γίνεται πράξη στην Κρήτη


Κρήτη: Πιστοποίηση με τη «βούλα» για το Creta Maris Beach Resort
«Το όραμα της άμεσης διασύνδεσης του πρωτογενούς τομέα της Κρήτης με τον τουρισμό γίνεται πράξη» δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος οπεριφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης,επιδίδοντας το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» στον Ανδρέα Μεταξά, για την πιστοποίηση του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο, για το συνολικό γαστρονομικό του πρόγραμμα.

Η εκδήλωση παράδοσης του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσία ξενοδόχων, προέδρων επιμελητηρίων και παραγωγών- προμηθευτών και γενικά όλων όσοι στηρίζουν το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν, το εγχείρημα του Ανδρέα Μεταξά, παρά το ρίσκο που εμπεριείχε ήταν και απόλυτα κερδοφόρο για τον ίδιο αλλά και ευεργετικό για τα τοπικά προϊόντα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την απερχόμενη τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο δεν έκανε καμία εισαγωγή τροφίμων. Στον αντίποδα, αγόρασε από ντόπιους προμηθευτές και παραγωγούς και κατανάλωσε 6,5 τόνους γάλακτος, 15 τόνους τυριού, 80 τόνους πατάτες και ντομάτες, ένα τόνο μελιού και 1,5 τόνο ελιές.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, έκανε λόγο για ένα μεγάλο στοίχημα, που μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, επενδύοντας στον πρωτογενή τομέα και καταναλώνοντας Κρητικά ανταγωνιστικά προϊόντα, που θα κατακτήσουν την Κρήτη και στη συνέχεια- μέσω τουριστών- τις αγορές του εξωτερικού. «Εμείς από την πλευρά μας ως Περιφέρεια καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε πράξη το όραμα και θέλουμε συνεργάτες και συμπαραστάτες τους ξενοδόχους, τους διευθυντές, του εργαζόμενους, τους παραγωγούς για να βγάζουμε τα προϊόντα που θα κατακτήσουν τις αγορές» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Αρναουτάκης.

Από την πλευρά της η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου, που εισέπραξε τις ευχαριστίες όλων για την προώθηση του προγράμματος, σχολίασε: «Για πρώτη φορά ένας θεσμικός φορέας καταφέρνει τόσο αποτελεσματικά να συνδέσει τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό. Για μας το στοίχημα είναι να καταφέρουμε τα εκατομμύρια τουριστών που έρχονται κάθε χρόνο στον τόπο μας, να γευτούν την ποιότητα των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, όχι μόνο μέσα από τα ξενοδοχεία αλλά και μέσα από τα εστιατόρια, που έχουν πιστοποιηθεί.»

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν πιστοποιηθεί στην Κρήτη με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» 14 εστιατόρια, ενώ συνεχώς αυξάνει το ενδιαφέρον από επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία, που καταθέτουν αιτήσεις για να πιστοποιηθούν.

Σύμφωνα με την κ. Βρέντζου, η προστιθέμενη αξία που θα εισπράξουν οι ξενοδόχοι, που θα βάλουν στα ξενοδοχεία τους Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς η τιμή τους δεν είναι απαραίτητα υψηλότερη των εισαγόμενων, ενώ η ποιότητά τους υπερέχει σαφώς. «Με τον τρόπο αυτό και την τοπική οικονομία βοηθάμε και ποιοτικότερους επισκέπτες προσελκύουμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε για μια καινούρια σελίδα, που υπογραμμίζει «την κοινή πορεία στην αυτονόητη επιλογή». Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά στο σχεδιασμό και τον στήριξαν και τόνισε την αναγκαιότητα «να έχουν την πρωτοβουλία των εξελίξεων άνθρωποι του τόπου μας», ενώ παράλληλα μίλησε για το κοινό ταξίδι πρωτογενούς τομέα, πολιτισμού και τουρισμού.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας και επιβράβευση της πρώτης κούρσας γιατί έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλούς αγώνες τα επόμενα χρόνια για να σταθεροποιηθεί αυτή τη ιδέα της στροφής της ξενοδοχείας, που μετατρέπει σε εργαλείο μάρκετινγκ την Κρητική μας ταυτότητα και κουζίνα, για να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί στο στίβο της αγοράς» δήλωσε ο Ανδρέας Μεταξάς παραλαμβάνοντας από τον Περιφερειάρχη το σήμα της πιστοποίησης.

Μόνο η μείωση των τιμών διαμονής- πρόσθεσε- δεν κάνει το (τουριστικό) προϊόν μας ανταγωνιστικό και υπογράμμισε: «Χρειάζεται η ποιότητα και η διαφορετικότητα. Αυτό το πετυχαίνουμε απλά ακολουθώντας το ένστικτό μας και την Κρητική φύση μας. Θα πρέπει τα περισσότερα ξενοδοχεία που σέβονται τον εαυτό τους να στραφούν σε αυτές τις κατευθύνσεις της τοπικής μας ιδιαιτερότητας.»

Ο ίδιος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης και έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας προσαρμογής στην Κρητική κουζίνα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης και συνεργάτης του Creta maris Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Μεταξά που τόλμησε- όπως είπε- να επενδύσει στην Κρητική κουζίνα και να κερδίσει. «Ο Α. Μεταξά δικαιούται όχι μόνο την πιστοποίηση αλλά και ένα παράσημο, που άνοιξε το δρόμο στη νέα εποχή με μια ποιοτική στροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, Αλέκος Στεφανάκης, επεσήμανε: «Σήμερα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια -στην οποία ευτυχώς πρωτοστατεί η Περιφέρεια Κρήτης- για να μάθουμε την κοινωνίας μας από καταναλωτική να γίνει παραγωγική. Η αρχή έγινε, στόχος είναι οι επισκέπτες. Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία, που συνάδει απόλυτα με τις Ευρωπαϊκές πολιτικές».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.