powered by Surfing Waves

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστός σήμερα ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου για τις απολύσεις της ΒΙΟΜΕΚ (θυγατρική της ΤΕΡΝΑ)


Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου οι υπηρεσίες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Δεν θα λειτουργήσουν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους απολυμένους της ΒΙΟΜΕΚ, εταιρείας συμφερόντων της ΤΕΡΝΑ.
Οι απολύσεις εργαζομένων στην επιχείρηση ΒΙΟΜΕΚ  στο Αλιβέρι προκάλεσαν την αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν φυσικά οι δυσμενείς εξελίξεις στη ΒΙΟΜΕΚ και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την άμεση ανάκληση των απολύσεων. Επίσης αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου με εκπροσώπους της εταιρείας σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

2. Να παραμείνει κλειστός ο Δήμος και οι εργαζόμενοι να απέχουν από την εργασία τους την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας.


egnomi.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.