powered by Surfing Waves

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

"Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!": Υποστήριξη εκστρατείας για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο των ενεργειών για την ενδυνάμωση της Τοπικής Αγοράς, αγκαλιάζει και ενισχύει την πρωτοβουλία Καταστημαρχών της πόλης μας στην προσπάθεια τους για την έναρξη μιας ολοκληρωμένης εκστρατείας επικοινωνίας για τη στήριξη των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της πόλης .

Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο την προσέλκυση των δημοτών αλλά και καταναλωτών από τους όμορους Δήμους, στην Αγορά της πόλης μας, επικοινωνώντας με ξεχωριστό τρόπο πως η προτίμηση στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Αγ. Δημητρίου, σημαίνει πολλές εκπλήξεις, προσφορές, δώρα και εκπτώσεις!

Με το σύνθημα: «Πάμε Άγιο Δημήτριο! Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!» και με το χαρακτηριστικό δημιουργικό σχέδιο, οι καταστηματάρχες της πόλης μας ενώνονται, βάζουν το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο στη βιτρίνα του καταστήματος ή της επιχείρησής τους και όλοι μας έτσι, αναγνωρίζουμε πως στα καταστήματα με το σήμα αυτό θα έχουμε εκτός από προσφορές και δώρα, πάντοτε φιλική εξυπηρέτηση, χαμόγελο και επαγγελματισμό!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.