powered by Surfing Waves

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το ποδόσφαιρο η πρώτη προτεραιότητα στα έργα του δήμου για το 2013.

Το δημότικο συμβούλιο με σοβαρές αντιρρήσεις ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2013. Η επενδυτική χορήγηση του δήμου (ΣΑΤΑ) που για τα νέα έργα ανέρχεται στα 511.500 Ευρώ θα ξοδευτεί κατα κόρον σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις.

Το 37.5% του ΣΑΤΑ (επενδυτική επιχορήγηση)  στο ποδόσφαιρο

Το 37.5% του ΣΑΤΑ (ή 191.600 ευρώ) θα πάει σε έργα ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. 147 χιλιάδες θα πάνε για την κατασκευή 5 γηπέδων 5Χ5 (Κεράμια, Σπαθάρι, Κυμάσι, παρ. Πηλίου και παρ. Αγίας Άννας) και 45.000 για χλοοτάπητα στο γήπεδο των Ροβιών.

Τσούμαρης : "Το ερώτημα μου είναι ποιος στήνει το τεχνικό πρόγραμμα"

Ενδιαφέρον έχουν οι διάλογοι στο δημοτικό συμβούλιο:


Περήφανος Ιωάννης: Περιμένω να δω ένα σημαντικό έργο για τον τέωςΔήμο Ελυμνίων, ένα για τον τέως Δήμο Κηρέως και ένα για τον τέως Δήμο Νηλέως ,που θα προχωρήσει μέχρι την δημοπράτηση του. Τότε θα σας χειροκροτήσω.Ότι αφορά τα μικρά έργα και τις συντηρήσεις δεν μου λέει τίποτε. Δεν ψηφίζω το τεχνικό πρόγραμμα.

Μουστάκας Νικόλαος: Θέλω να δώσουμε πολύ προσοχή στα έργα. Ως δημόσιοι άρχοντες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Λιαγκάκης Ευστάθιος: Για άλλη μια φορά θέλω να πω πώς είναιαπαράδεκτο να μας δίνετε τελευταία στιγμή το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος ,χωρίς να έχουμε περιθώριο να το εξετάσουμε και να διατυπώσουμε απόψεις.

Παναγιώτου Κων/νος: Δεν ψηφίζω το τεχνικό πρόγραμμα

Τσούμαρης Αθανάσιος : Το ερώτημα μου είναι ποιος στήνει το τεχνικό πρόγραμμα. Δεν βλέπω εκεί που υπάρχει πρόβλημα σ΄ένα χωριό να προβλέπονται και τα κατάλληλα έργα. Δεν δέχομαι τα έργα βιτρίνας όπως  την κατασκευή γηπέδων 5Χ5.Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων θα έπρεπε να ήταν όλοι εδώ. Στο Πήλι έχουμε γήπεδο δεν θέλουμε 5Χ5.

Κανελλόπουλος Ιωάννης: Σε χωριά που υπάρχουν γήπεδα να μην  φτιαχτούν γήπεδα 5Χ5. Δεν χρειάζονται να γίνουν άλλα έργα.

Από τους παριστάμενους προέδρους των τοπικών συμβουλίων το  τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2012 φήφισαν οι : Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων -Λίμνης- Προκοπίου- Στροφιλιάς-Προκοπίου-Σκεπαστής

Μειοψηφήφησαν οι δημοτικοί συμβούλοι κ.κ. Περήφανος Ιωάννης- Παναγιώτου Κων/νος-Κουτσουράς Σταύρος-Γιαννιός Κων/νος- Χατζής Ανδρέας- Λιαγκάκης Ευσταθίου-Γεωργατζής Ευαγγέλος














Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ:

Πού υστερεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου;




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.