powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

29 χιλιάδες ευρώ στο δήμο μας από τα 39 εκατ.που δίνει το ΥΠΕΣ στους δήμους για έργα «Θησέας»

Δυο έργα απο τα 1.044 που θα χρηματοδοτηθούν με χρήματα που εκταμίευσε το ΥΠΕΣ έρχονται  στο δήμο μας . Πρόκειται για την Α φάση της αποχέτευσης λυμάτων του Πηλίου (23.560 Ευρώ) και τη αντικατασταση αγωγων στην Δ.Ε. Ελυμνίων (5.824 Ευρώ)

Μετά από καθυστέρηση μηνών, η κυβέρνηση επιταχύνει την προσπάθεια για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ενίσχυση της ρευστότητας και την προώθηση τοπικών αναπτυξιακών έργων μέσω των δήμων.

Με την εκταμίευση των 150 εκ. ευρώ ΣΑΤΑ για τους δήμους της χώρας, ο Υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε το ποσό των 38.908.494,67 εκ. ευρώ προκειμένου να χρηματοδοτηθούν 1.044 έργα του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», που τα τελευταία χρόνια είχαν καθηλωθεί. Τα έργα αυτά ολοκληρώνονται στους δήμους όλης της χώρας, όπως αποτυπώνεται στον σχετικό πίνακα που ακολουθεί.

Σε σχετική του δήλωση, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογράμμισε:

«Με τη χρηματοδότηση 1.045 δημοτικών αναπτυξιακών έργων σε όλη τη χώρα αναθερμαίνονται οι τοπικές οικονομίες, ξαναδημιουργούνται θέσεις απασχόλησης, ενισχύονται οι υποδομές και δίνεται μια αναπτυξιακή ανάσα μετά από καθυστέρηση ετών. Στόχος μας είναι αυτού του είδους η προσπάθεια να συνεχιστεί ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανταποκρινόμενη στο ρόλο της, να πρωτοστατήσει στην αντιστροφή του κλίματος και στην ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.