powered by Surfing Waves

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά απόρων οικογενειών στην Ιστιαία


Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά απόρων οικογενειών στην Ιστιαία
Με ιδιαίτερη χαρά η Μητρόπολη Χαλκίδας ανακοινώνει μία νέα προσπάθεια που πραγματοποιείται στην Πόλη της Ιστιαίας, για την δωρεάν προσφορά ενισχυτικών φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές της Ιστιαίας, των οποίων οι οικογένειες ευρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η πρωτοβουλία αυτής της προσπάθειας της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία μας γνωστοποιήθηκε μέσω της Καθηγήτριας κ. Κυπαρισσίας Ντελκή, Εκδότριας της τοπικής Εφημερίδος «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ», ανήκει σε κάποιους από τους 25 Καθηγητές που συμμετέχουν και των οποίων τα ονόματα και τα λοιπά στοιχεία ειδικότητος και επικοινωνίας είναι, κατά αλφαβητική σειρά, τα εξής:



Όσοι κάτοικοι της Ιστιαίας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, παρακαλούμε να απευθυνθούν στον Ιερέα της Ενορίας τους, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Καθηγητή και να συστήσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, θερμότατα ευχαριστεί όλους τους Καθηγητές που συμμετέχουν σ’ αυτή την θεάρεστη πρωτοβουλία, για την καλή και φιλάνθρωπη διάθεση, την οποία επιδεικνύουν προς τον σκοπό της βοηθείας των συνανθρώπων τους.

πηγή: eviaportal.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.