powered by Surfing Waves

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αυξήθηκαν οι δαπάνες φωτισμού του δήμου και μειώθηκαν οι δαπάνες για ταχτικες αποδοχές και υπερωρίες

Στις 7/12/12 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου αποφάσισε να εισηγηθεί τις παρακάτω τροποποιήσεις στο προϋπολογισμό του 2012 ανταποκρινόμενη σε αποκλίσεις στα πραγματικά κόση και έσοδα .

Όπως φαίνεται  απο τις αναπροσαρμογές στο Προϋπολογισμό αυξήθηκαν οι δαπάνες φωτισμού κοινόχρηστων χώρων του δήμου κατά 12.000 Ευρώ  και μειώθηκαν οι δαπάνες για τακτικες αποδοχές προσωπικού  και υπερωρίες κατά 40.000 Ευρώ.

Το κόστος φωτισμού δρόμων και πλατειών.

Οι αυξήσεις στις δαπάνες φωτισμού του δήμου οφείλονται στις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2012. Για τους φωτισμούς δρόμων και πλατειών η αύξηση των τιμών ήταν 14,9% σε σχέση με το 2011. Για το 2013 οι αυξήσεις των τιμολογίων που προτείνει η ΔΕΗ  θα φτάσουν στο 30%. Η αύξηση θα μετακυλιστεί στους δημότες με πιθανή αύξηση των δημοτικών τελών.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.