powered by Surfing Waves

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο Άη Βασίλης πάει... θάλασσα



Με τη φωταγώγηση τουχριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους ορχήστρας εγκαινιάζεται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας, η 25ήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή πουοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Δήμου Βόλβης «Ο ΑηΒασίλης πάει θάλασσα». Ακολουθεί εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του ΟΠΑΠ, με τη μαέστρο Μαρία Κουβακλή.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012 και περιλαμβάνουν συναυλίες παραδοσιακής, λαϊκής και μοντέρνας μουσικής, θεατρικές παραστάσεις, χάπενινγκ για παιδιά, αναβίωση εθίμων, χορωδιακές βραδιές κ.ά.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής με τους Γιάννη Καλούσια και Ελένη Δημοπούλου.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, ο σύλλογος γονέων-κηδεμόνων νηπιαγωγείου-δημοτικού σχολείου Ασπροβάλτας προετοίμασε μια εντυπωσιακή Γιορτή του Παιδιού, με διαγωνισμούς ζωγραφικής, κυνήγι χαμένου θησαυρού, παράσταση κλόουν και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν όλα τα παιδιά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.