powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Με το ΕΣΠΑ 2014-2020, την πολεοδομική μελέτη της ΒΙΠΕ και το λατομείο στο Ξηρό Όρος θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 19 Μαΐου

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 19η Μαΐου 2015 και ώρα 18.00, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέματα:

1. Αναπτυξιακός Προγραμματισμός στο πλαίσιο του Ε.Π Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και του ΕΣΠΑ 2014-2020 (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

2. Αίτημα κ. Γεωργίου Ζαφειράκη για λατομείο στο ΞΗΡΟ ΟΡΟΣ (Εισηγητής: κ.Δήμαρχος)

3. Δημοσιοποίηση πολεοδομικής μελέτης του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Α΄Μαντουδίου (ΕΠ.ΠΑ Μαντουδίου)στη θέση Φούρνοι Μαντουδίου, Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας(Εισηγητής: κ.Δήμαρχος)

4. Ανανέωση Προγραμματικής Σύμβασης για την λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ Δ.Ε Ελυμνίων(Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΣ)

5. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου στον κ. Τσιμιχόδημο Κων/νο του Αχιλλέα στην τοπική κοινότητα Προκοπίου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων(Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΣ)

6. Αίτηση εγγραφής νηπίου στον παιδικό σταθμό Μαντουδίου(Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΣ)

7. Διαγραφή βεβαιωμένων χρεώσεων (Εισηγητής :Πρόεδρος ΔΣ)

8. Διενέργεια εμποροπανήγυρης στην τοπική κοινότητα Προκοπίου
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κηρέως)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.