Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Aποφασίστηκε η αποκατάσταση βραχοπροστασίας στο Δερβένι από τους αντιπεριφερειάρχεςΕπίσκεψη στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας πραγματοποίησαν οι αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Βουρδάνος, Φάνης Σπανός και Γιώργος Κελαϊδίτης.
Αποκατάσταση βραχοπροστασίας στο Δερβένι
Αποκατάσταση βραχοπροστασίας στο Δερβένι
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν μαζί στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και φυσικά το Δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας Χρήστο Καλυβιώτη.
Κατά την επίσκεψή τους αποφασίστηκε η αποκατάσταση βραχοπροστασίας στο Δερβένι,  βελτιώσεις στο δρόμο προς το λιμάνι Μαντουδίου, η αποκατάσταση φθορών στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Προκόπι ενώ επισκέφθηκαν και το μόλις ολοκληρωμένο Κυμάσι.

1 Σχόλια:

ΡΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???? ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ... ΓΙΑ ΑΙΔΗΨΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ.................

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.