powered by Surfing Waves

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Με την ανάπλαση στο Προκόπι και τις έρευνες στην αρχαία Κήρινθο θα ασχοληθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 4 Ιουνίου


H τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελάτην Πέμπτη 4η Ιουνίου 2015 και ώρα 7μ.μ, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέμα:

1. Ενημέρωση από κ. Ριτσώνη Άγγελο για το θέμα «Άξονας της Κηρίνθου -Έρευνα 2015-2019»

2. Ενημέρωση από Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου περί ανάκλησης αίτησης παραιτήσεως του.

3. Η αρίθμ. 33/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Αίτημα κ. Αγιασοφίτη Βασιλείου για λύση της σύμβασης εκμίσθωσης καταστήματος στην Κρύα Βρύση της τ.κ. Κηρίνθου» (Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)

4. Αίτηση Α.Σ. Καράτε Κηρέως περί χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης(Εισηγητής: κα Γεωργάκαινα Ελένη)

5. Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου (Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

6. Αίτηση α)Αλατζά Ευαγγέλου του Νικολάου και β) Παλιοβρυσιώτη Σοφίας του Χαραλάμπους , για προέγκριση άδειας κινητής καντίνας(Εισηγητής : κ. Δήμαρχος)

7. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών τέλους ακαθαρίστων εσόδων (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

8. Παράταση προθεσμίας έργου «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας(πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας )-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία –Πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου)-Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη του Ρώσου) (Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.