Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Με την ανάπλαση στο Προκόπι και τις έρευνες στην αρχαία Κήρινθο θα ασχοληθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 4 Ιουνίου


H τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελάτην Πέμπτη 4η Ιουνίου 2015 και ώρα 7μ.μ, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέμα:

1. Ενημέρωση από κ. Ριτσώνη Άγγελο για το θέμα «Άξονας της Κηρίνθου -Έρευνα 2015-2019»

2. Ενημέρωση από Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου περί ανάκλησης αίτησης παραιτήσεως του.

3. Η αρίθμ. 33/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Αίτημα κ. Αγιασοφίτη Βασιλείου για λύση της σύμβασης εκμίσθωσης καταστήματος στην Κρύα Βρύση της τ.κ. Κηρίνθου» (Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)

4. Αίτηση Α.Σ. Καράτε Κηρέως περί χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης(Εισηγητής: κα Γεωργάκαινα Ελένη)

5. Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου (Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

6. Αίτηση α)Αλατζά Ευαγγέλου του Νικολάου και β) Παλιοβρυσιώτη Σοφίας του Χαραλάμπους , για προέγκριση άδειας κινητής καντίνας(Εισηγητής : κ. Δήμαρχος)

7. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών τέλους ακαθαρίστων εσόδων (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

8. Παράταση προθεσμίας έργου «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας(πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας )-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία –Πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου)-Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη του Ρώσου) (Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)

5 Σχόλια:

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον διαχειριστή του Ε.Β, να δημοσιεύσει το παρακάτω σχόλιο που έστειλα σαν απάντηση σε μια ανάρτηση σε μπλογκ του Μαντουδίου αλλά λογοκρίθηκε . Πιθανώς γιατί διαφωνεί με τις πεποιθήσεις του.

Το σχόλιο που λογοκρίθηκε ήταν η απάντηση μου ήταν σε ανάρτηση που προαναγγέλλει κάποια κίνηση συλλογής υπογραφών από ανωνύμους νέους με αίτημα το διαζύγιο Μαντουδίου -Λίμνης στο Καλλικρατικό Δήμο για το θέμα της έδρας, την καθαριότητα κλπ .

Το λογοκριμένο σχόλιο μου

Σωπάστε ξεκίνησε η επανάσταση των "ανωνύμων" νέων με στόχο να ξαναγίνουμε Δήμος Κηρέα. Αυτό είναι το όραμα σας; και μετά τι;
Καντζ...στάν; Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε αντιδήμαρχο στο περιοχή Κηρέα;

Τα επιχειρήματα σας είναι τουλάχιστον αφελή. Ας τα πάρουμε ένα ένα

1. Λέτε «Όταν θα ξαναγίνουμε δήμος Κηρέως ΄ θα κάνουμε κουμάντο εμείς οι νέοι και θα φύγουν τα μεγάλα κουτάλια.»

ΡΩΤΗΣΕ τους νέους ικανότατους επιστήμονες που έβαλαν υποψηφιότητα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και θα καταλάβεις και δεν εκλέχθηκαν. Γιατί; Κάθε δημοτική ενότητα εκλέγει τους δικούς της συμβούλους ανάλογα με το πληθυσμό της


2. Λέτε «Οταν θα ξαναγίνουμε δήμος Κηρέως θα έρθουν οι δημοτικές υπηρεσίες στο Μαντούδι»

Όταν γίνουμε ποιοι μικροί σαν δήμος θα μειωθούν οι αρμοδιότητες και πολλές υπηρεσίες που έχουν δοθεί στους δήμους με το Καλλικράτη θα πάνε στο κέντρο την Ιστιαία και την Χαλκίδα . Πολλοί υπάλληλοι θα πρέπει να φύγουν με την μείωση των αρμοδιοτήτων του δήμου

3. Λέτε «Όταν ξαναγίνουμε δήμος Κηρέως δεν θα έχουμε σκουπίδια»

για ξανασκέψου πόσο καθαρός ήταν ο δήμος όταν είμασταν δήμος Κηρέως
ένα παλιό αρθράκι θα σε πείσει

http://limniotikanews.blogspot.gr/2008/10/sos.html

Μπραβο Πρόεδρε ρεζίλι μας έκανες.
Αλλά λες τι μια και άλλα κάνεις μετά.....

Γυρω απο τον καθεδρικο ναο της Σεβιλλης ηταν γεματο αμαξες με αλογα , η μεγαλα μουλαρια , οταν την επισκεφθηκα πριν πολλα χρονια.
Οι αμαξαδες πολυ οργανωμενοι , εξαιρετικα ευγενικοι , μας εκαναν μια μεγαλη βολτα μεσα στη πολη , μπροστα απο τα βασιλικα ανακτορα κ τα αλλα μοναδικα αραβικα μνημεια.
Ο αμαξας μας μιλαγε σε ολη την διαδρομη , αλλα οπως ολοι οι Ισπανοι , ποτε στα αγγλικα .
Μηπως θα μπορουσαμε κ μεις να σχεδιασουμε μια ωραια διαδρομη με αμαξα σε αυτον τον τοσο προικισμενο οικισμο , αλλα κ εκτος αυτου , διπλα στον πανεμορφο Κηρεα ?
Αγαπητε Δημαρχε κ αιρετοι μπορουμε να φερουμε καποιον που εχει εκπαιδευμενα κ ταλαντουχα ματια να μας βοηθησει να κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες στην πολη , ετσι ωστε να μιλαει ολη η οικουμενη με ευλαβια για τον Αγιο μας , αλλα κ με θαυμασμο για τα εργα μας που θα δειχνουν τον σεβασμο μας για Αυτον αλλα κ για την θαυμασια φυση τριγυρω ?
Το Προκοπι εχει ολα οσα χρειαζονται ωστε να γινει οικισμος παραδειγμα για ολη την Ελλαδα.
Φθανει να το πιστεψουμε κ να αγωνιστουμε για αυτο.

Δεν ήξερα ότι έχει και νέους ο δήμος μας! Ανώνυμους και επώνυμους. Βγήκαν απο τα πλειστεισιον και τα φεισμπουκ τους;

κ μπάρετ μήπως θεληs να φέρουμε μουλαργια να αξιοποιοηθι το μεροs μάς ,αφού έχουμε πολα μουλαργια αρκετά .............

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.