powered by Surfing Waves

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης

ftoxiaΤην απόφαση να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης έλαβε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση η παράταση θα είναι 10ήμερη. Αυτό ρπαξτικά σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, που ανακοίνωσε το υπουργείο και αφορούν συνολικά διάστημα τεσσάρων εβδομάδων υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα, οι αιτήσεις έφτασαν στις 212.897. Από αυτές υποβλήθηκαν ιδιωτικά οι 91.851, ενώ οι υπόλοιπες  121.046 μέσω ΚΕΠ.
Για την επιδότηση σίτισης κατατέθηκαν 84.442, ακολουθούν οι αιτήσει  που αφορούν στο επίδομα ενοικίου 2.610 και τελευταίες είναι αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρική ενέργειας (1.569).
Να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός των αιτήσεων αφορά συνδυασμό των παροχών που σχετίζονται με το ρεύμα και την επιδότηση σίτισης (59.918), ακολουθεί ο συνδυασμός που αφορά το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης (20.529) και τελευταίος είναι ο συνδυασμός που αφορά τις παροχές που σχετίζονται με το ρεύμα και το επίδομα ενοικίου (936).
Τέλος και τις τρεις παροχές τις αιτούνται 42.893 πολίτες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.