powered by Surfing Waves

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μπαμπατσούλης και Αναγνώστου προέδρος και αντιπρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Εύβοιας








Την Τετάρτη 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η εκλογική Συνέλευση της Ένωσης Δασικών Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΔΑΣ) Ευβοίας. Στις εργασίες της Συνέλευσης μετείχε το 95% των ενεργών Συνεταιρισμών της Εύβοιας οι οποίοι αντιπροσωπεύτηκαν από τους νομίμως εκλεγέντες αντιπροσώπους τους.


Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά και μέσα σε πνεύμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας που απαιτεί η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και του Αγροτικού Κόσμου ειδικότερα.


Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής:


Για το Δ ιοικητικό Συμβούλιο της ΕΔ ΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ εκλέχτηκαν οι: Αναγνώστου Νίκανδρος του Αθανασίου, Καπόλος Ιωάννης του Αντωνίου, Καρλατήρας Αναστάσιος του Χρήστου, Μπαμπατσούλης Σταύρος του Δημητρίου, Ορφανός Αθανάσιος του Γεωργίου, Σταματίου Σπυρίδων του Άγγελου, Τζαβάρας Κωνσταντίνος του Νικολάου


Για Αντιπρόσωποι στην ΚΕΣΠΥ εκλέχτηκαν οι: Αναγνώστου Νίκανδρος του Αθανασίου, - Ιωάννου Δημήτριος του Νικολάου, Ορφανός Αθανάσιος του Γεωργίου, Πολυζώης Νικόλαος του Ιωάννου και Στράτζαλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου.


Για Αντιπρόσωποι στην ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ εκλέχτηκε ο Βαλλής Νικόλαος του Γεωργίου.


Η νεοεκλεγείσα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Ευβοίας, σε σώμα την Δευτέρα στις 18 Μαΐου 2015 συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Ευβοίας, που προέκυψε από τις εκλογές της 13ης Μαϊου 2015.
Η θητεία του νέου διοικητικού Συμβουλίου είναι 4της και η σύνθεσή του έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΕΛΗ: ΚΑΠΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ



Η ΕΑΣ Εύβοιας

Η ΕΑΣ Εύβοιας ιδρύθηκε το 1938 και αποτελεί το μοναδικό δευτεροβάθμιο συνεταιριστικό φορέα του Νομού Εύβοιας με μέλη της όλους τους πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς της Εύβοιας. Με βάση τα όσα προβλέπονται στο καταστατικό της έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για το συντονισμό, την ενίσχυση και την προαγωγή των δραστηριοτήτων του πρωτογενούς τομέα της Εύβοιας, την επιμόρφωση των παραγωγών και, την παροχή τεχνικής βοήθειας προς τα μέλη της για τη βελτίωση της παραγωγής ή τη μείωση του κόστους της.


Λειτουργία


Η διοίκηση της ΕΑΣ Εύβοιας πραγματοποιείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση ανά τετραετία και έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Η υλοποίηση των δραστηριοτήτων της πραγματοποιείται από το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο στελεχώνεται, το οποίο απασχολείται υπό την επίβλεψη – καθοδήγηση των αρμοδίων διευθύνσεων για τα ανάλογα θέματα (οικονομικά, προσωπικού, εμπορίας, γεωτεχνικής στήριξης, κ.α.).




Εγκαταστάσεις



Έδρα: Τα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ Εύβοιας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο (έκτασης 1.600 τ.μ) στη Χαλκίδα (Πήλικα 28)
Υποκαταστήματα: Η ΕΑΣ Εύβοιας διαθέτει πέντε υποκαταστήματα στις εξής περιοχές:
Ιστιαία
Μαντούδι
Ψαχνά
Αρτάκη
Αλιβέρι

Επιπλέον η ΕΑΣ Εύβοιας διαθέτει σημαντικό αριθμό αποθηκευτικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται από την ΕΑΣ ή έχουν μισθωθεί σε τρίτους

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.