Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

7 Σχόλια:

Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η κυρία. Όταν σύλλογοι έκαναν εκστατειες καθαριότητας όταν ο άντρας της ήταν αντιδήμαρχος τότε δεν μίλαγε κανένας. Όσο για τον σύλλογο πού μέχρι πρότινος εκπροσωπούταν στην επιτροπή διαβούλευσης από το αδελφό της κυρίας όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις του με τον πρώην αντιδήμαρχο και τον ρόλο του σε καίρια θέματα της περιοχής. Ντροπή

οταν με κοροιδευε ο αντρα σου και ετρεχα να καθαρισω τους δρομους και τωρα τρεχω μπας και πληρωθω ηταν καλα.τουλαχιστον αυτοι ειναι ειλικρινεις,δεν εχω λεφτα δεν περνω προσωπικο.

Κοίτα ποιός μιλάει..άσε μας κυρά μου!!!Αρκετά!Ως εδώ ήταν το κοτέτσι!!

Τι ν' απαντήσει κανείς σ'αυτή την κυρία. Θα το πώ όπως η Κωνσταντίνα του 'ΜΠΡΟΥΣΚΟ'.' Απέκτησε κι η μύγα κώλο και κατέχεσε το κόσμο'!!!

διοργανώνει την εκδρομή του Χριστιανικού στα οστά της Αγίας Βαρβάρας

Οσο ανεβαίνει η μαιμού τόσο φαίνεται ο κώλος της

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.