powered by Surfing Waves

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Σύσκεψη για την αποδοχή του νέου χωροταξικού πού μετατρέπει το δήμο μας σε "Μπανανία" συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης στις 25 Μαΐου στην Λαμία

Το νεο χωροταξικό της περιφέρειας εισαγάγει πλασματικά χωροταξικά δεδομένα προκειμένου  να νομιμοποιηθεί η ΒΙΠΕ. Για τον ίδιο σκοπό  υποβαθμίζει τις προοπτικές τουριστικής αναπτυξης της ΔΕ Κηρέως και ΔΕ Νηλέως για τα επόμενα 15 χρόνια καθώς και την αισθητική (τοπίο),  περιβαλλοντική και πολιτιστική αξία της περιοχής.



από την σελίδα του  συλλόγου  kireas.org

"Σύσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς για την τελική πρόταση (Β1) του νέου χωροταξικού της Περιφέρειας που υποθηκεύει την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωροταξίας κ. Σανιδάς απέστειλε την παρακάτω πρόσκληση: "Σας προσκαλούμε σε σύσκεψη την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ( Αινιάνων 8 Λαμία ) με σκοπό τη διαβούλευση του Β1σταδίου της μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση & εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία αρμοδίων στελεχών του υπουργείου και εκπροσώπου της μελετητικής ομάδας. Λόγω της σπουδαιότητας του θέματος η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη"

Η υπο διαβούλευση  τελική πρόταση (Β1) για το νεο χωροταξικό της περιφέρειας εισαγάγει πλασματικά χωροταξικά δεδομένα προκειμένου  να νομιμοποιηθεί η ΒΙΠΕ. Για τον ίδιο σκοπό ανατρέποντας το υπερκείμενο χωροταξικό πλαίσιο  για το τον τουρισμό υποβαθμίζει τις προοπτικές τουριστικής αναπτυξης της ΔΕ Κηρέως και ΔΕ Νηλέως για τα επόμενα 15 χρόνια. Επίσης υποβαθμίζει την αισθητική (τοπίο)   περιβαλλοντική και πολιτιστική αξία της περιοχής με ανεπανορθωτες συνέπειες στην προσέλκυση επενδύσεων.  Ο σύλλογος kireas.org απέστειλε 12 σέλιδο  υπόμνημα με τις παρατηρήσεις του στην Δ/νση Χωροταξικού Σχεδιασμού  του ΥΠΑΠΕ".

Σχετικά

http://kireas.org/smf/index.php?topic=1367.0
 


Διαβάστε επίσης


Πρώτα τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ στην τελική πρόταση (Β1) του νέου Περιφερειακού Χωροταξικού Στερεάς Ελλάδας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.