Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Αναβλήθηκαν οι συσκέψεις για το νέο Περιφερειακό Χωροταξικό που μας κάνει "Μπανανία"

Δεν είχαν εξασφαλίσει την  παρουσία των στελεχών του υπουργείου που είναι απαραίτητη

Το νεο χωροταξικό της περιφέρειας εισαγάγει πλασματικά χωροταξικά δεδομένα προκειμένου  να νομιμοποιηθεί η ΒΙΠΕ. Για τον ίδιο σκοπό  υποβαθμίζει τις προοπτικές τουριστικής αναπτυξης της ΔΕ Κηρέως και ΔΕ Νηλέως για τα επόμενα 15 χρόνια καθώς και την αισθητική (τοπίο),  περιβαλλοντική και πολιτιστική αξία της περιοχής.

    

Ανακοίνωση της Περιφέρειας


  Γνωστοποιείται ότι κατόπιν σημερινού  αιτήματος της διεύθυνσης χωροταξικού σχεδιασμού του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης   Περιβάλλοντος και Ενέργειας και χωρίς να φέρει ευθύνη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναβάλλονται οι 3 συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου στη Λαμία, 26 Μάιου στη Χαλκίδα και 27 Μάιου στη Λιβαδειά, με σκοπό τη διαβούλευση του Β1 σταδίου της μελέτης  «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας». Επειδή είναι απαραίτητη  η παρουσία των στελεχών του υπουργείου για το συγκεκριμένο στάδιο της διαβούλευσης θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.     

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.