powered by Surfing Waves

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Μπακογιάννης: "Το Μάϊο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Κυμάσι"


Σε συνέντευξη του  στον Παλμό της Β. Ευβοίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε και τα παρακάτω:

"Όσον αφορά σε συγκεκριμένα έργα με αντανάκλαση στον τουρισμό, πέρα από αυτά που ήδη αναφέραμε, έχουμε και το εξαιρετικά σημαντικό έργο, Μαντούδι — Κυμάσι. Ο δρόμος θα βελτιωθεί σε δύο φάσεις, πρώτα άμεσα μέσω της συντήρησης και ακολούθως μέσα από το έργο οριστικής αποκατάστασης που θα δημοπρατηθεί τις επόμενες μέρες. Σε συνδυασμό με την οριστική παραλαβή του λιμένα Μαντουδίου, θα μπορέσει η περιοχή να υποδεχτεί απρόσκοπτα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έχει προγραμματιστεί για το μήνα Μάιο και αναμένεται να δώσει μια πρώτη σημαντική ανάσα στους επαγγελματίες της Βόρειας και Βορειοκεντρικής Εύβοιας"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.