powered by Surfing Waves

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Βαλλή για την συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής: "ξεκινήσαμε από το τέλος και ίσως κάποτε πάμε και στην αρχή"

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εϋβοιας κ. Βαλλή σε ανάρτηση της στο μπλόγκ του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω για την συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής:

"...Η πρόεδρος πρότεινε όλα τα μαγαζιά να πωλούν τοπικά προϊόντα και η επιτροπή αυτή του Δήμου να τα προωθήσει. Εγώ είχα πολλές αντιρρήσεις. Πως μπορείς να επεμβαίνεις στην δουλειά του άλλου, τι δηλ θα πουλάει στο μαγαζί του. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιους τρόπους προώθησής και θα επανέλθουμε με προτάσεις και με στοιχεία από τοπικά, νόμιμα τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα.  Μια ιδέα ήταν να γίνει μια έκθεση, να γίνουν κάποιες προτρεπτικές επιστολές από το Δήμο κλπ.

Το τελευταίο θέμα ήταν η πρόταση της προέδρου να καλέσει για συνάντηση όλους τους επαγγελματίες. Εκεί είχαμε όλοι αντιρρήσεις. Ποιό θα είναι το θέμα, τι θα περιμένουμε σαν αποτέλεσμα, γιατί να γίνει. Για να γνωριστούμε ήταν η απάντηση. Συμφωνήσαμε να φέρουμε σε επόμενη συνάντηση θέματα που νομίζουμε ότι θα μπορούσαν να κινήσουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών.

Ο σύλλογός μας είχε ζητήσει ένα δεκάλεπτο για να παρουσιάσει την περίληψη από την μελέτη τουριστικού marketing του Πανεπιστημίου Αιγαίου πράγμα που έγινε μετά όμως τη λήξη της συνεδρίασης άρα δεν γράφτηκε σε πρακτικά.

Η άποψή μου είναι ότι ξεκινήσαμε από το τέλος και ίσως κάποτε πάμε και στην αρχή.

Η τουριστική προβολή για να χαραχθεί θέλει να γνωρίζουμε το προϊόν (πολύ σωστά να μαζέψουμε τα στοιχεία αλλά να τα αναλύσουμε κιόλας), να βελτιώσουμε το προϊόν (και με τις συναντήσεις των επαγγελματιών αν είναι απαραίτητο αλλά με συγκεκριμένα θέματα) και μετά να επιλέξουμε ενέργειες (εκθέσεις τοπικών προϊόντων, site) προβολής του προϊόντος
"

Ολόκληρη η ανάρτηση εδώ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.