powered by Surfing Waves

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο Σίμος με τον Lamiastar σε διαφημιστικό για τα μεταλλεία της ΤΕΡΝΑ στο Γερόρεμα και στους Φούρνους (Βίντεο)

Ο Lamiastar με απροκάλυπτη  διαφημιστική  διάθεση γράφει για "την αναβίωση των παγκοσμίου φήμης μεταλλείων λευκόλιθου στη Βόρειο Εύβοια, προχωρά μετά από δεκαπέντε χρόνια η εταιρία ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι". 
Δεν δημιουργεί εντύπωση η παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σίμου Κεδίκογλου στα μεταλλεία και στις συνεντεύξεις εργαζομένων. Είναι γνωστή και συχνή η πολιτική εκμετάλλευση του θέματος  και ο ρόλος της ΤΕΡΝΑ στο πελατειακό κράτος  (δες καταγγελίες  Βαγγέλη Αποστόλου στην Βουλή για επιδοτήσεις   στον όμιλο χωρίς να πληρούνται οι κατά το νόμο αναγκαίες προϋποθέσεις).

Το «ρεπορτάζ»   βγήκε λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της προσφυγής ενάντια στην ΒΙΠΕ  η οποία δεν έχει καμία  απολύτως σχέση με την μετάλλευση όπως παραπλανητικά κάνει λόγο η δημοσιογράφος για  δήθεν εμπόδια  στην επένδυση Λευκόλιθου από οικολογικές οργανώσεις.  Φυσικά στο τέλος του βίντεο στέλεχος της Διοίκησης της ΤΕΡΝΑ διευκρινίζει ότι η ακύρωσή του Eπιχειρηματικού Πάρκου Tύπου Α (γνωστού και σαν  ΒΙΠΕ)  δεν θα επηρεάσει τις επενδύσεις στην μετάλλευση και την επεξεργασία Λευκόλιθου που θα συνεχίσουν ανενόχλητες.





Η ΤΕΡΝΑ συνεχίζει τις επενδύσεις στο Μαντούδι by LAMIASTARGR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.