powered by Surfing Waves

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Με τις άδειες υπαίθριου εμπορίου και πωλητών λαϊκών αγορών θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Μαΐου

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά την Τετάρτη 6η Μαΐου 2015 και ώρα 19.00, θα ασχολξθεί με τα πιο κάτω θέματα:. την πρόσκληση την υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ηλίας Κουκουρίκος  πού σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικής εφήμερίδας είχε παραιτηθεί.

1. Αποδοχή δακοκτονίας (Εισηγητής:Αρβανίτης Νικόλαος)

2. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας για την συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς(Εισηγητής:Αρβανίτης Νικόλαος)

3.Εγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Δήμου Ελυμνίων Α΄Φάση»

4.Ανώτατος αριθμός θέσεων πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας(Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

5. Καθορισμός αδειών υπαίθριου εμπορίου (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

6. Αποδοχή παραχώρησης σε κοινή χρήση τμημάτων οικοπέδου ιδιοκτησίας Σεφέρη Ευσταθίου του Δαυίδ στον οικισμό Παπάδων(Εισηγητής:Μπενετής Ανδρέας)

7. Ορισμός επιτροπής εκκαθαριστών α)ΔΕΠΑΛ και β) Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας(Εισηγητής:Δήμαρχος)

8. Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί Αναμόρφωσης προϋπολογισμού (Εισηγητής:Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Κουκουρίκος Ηλίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.