powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

H Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας για την διαθεσιμότητα στους οδηγούς ασθενοφόρων





Με την απόφαση να θέσει σε διαθεσιμότητα τους οδηγούς των ασθενοφόρων των Νοσοκομείων,το Υπ.Υγείας δημιουργεί μία ακόμη πληγή στο ήδη υποβαθμισμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Τα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου μένουν χωρίς την 24 ωρη υποστήριξη ασθενοφόρου και δημιουργείται έτσι άμεσος κίνδυνος για την Δημόσια υγεία των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της Εύβοιας,στις ανωτέρω περιοχές.

Το Υπ.Υγείας προσπαθεί με εμβαλωματικές και με εθελοντικού τύπου προσπάθειες να λύσει το πρόβλημα το οποίο είναι άκρως επείγουσας σημασίας και προτεραιότητας. Η ΕΙΝΝΕΥΒ θέτει τους υπευθύνους προ των ευθυνών τους και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα που διέπει το απαράδεκτο αυτό μέτρο!! Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν χωρίς να υπάρχουν σταθμοί του ΕΚΑΒ στην περιφέρεια της Εύβοιας να καταργούνται οι υπηρεσίες των ασθενοφόρων από τις Νοσοκομειακές περιφερειακές αυτές δομές.

Θα υπάρξουν θύματα!!!

Πάγια θέση μας είναι η δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ ,στην περιοχή της Καρύστου και στην περιοχή της Κύμης, με την πρόβλεψη ειδικά γα την Κάρυστο με κάλυψη ελικοπτέρου(δημιουργία ελικοδρομίου).Μέχρι τότε επιβάλλεται ειδικά για την περίπτωση της Εύβοιας η αναστολή του μέτρου της διαθεσιμότητας των οδηγών.


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.