powered by Surfing Waves

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Χωρίς μουριές τα σχέδια ανάπλασης της πλατείας Μαντουδίου που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο


Αφού  η Δημοτική Αρχή  δεν δείχνει κανένα απολύτως σεβασμό στην άποψη των πολιτών της Τ.Κ. Μαντουδίου και θέλει να τους πασάρει μια κοστοβόρα ανάπλαση της πλατείας χωρίς να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το Ε.Β. αναρτά στο διαδίκτυο τα σχέδια της ανάπλασης.

Οι υποψήφιοι  δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τα ενέκριναν  θα πρέπει να πάρουν θέση για το θέμα. Η μελέτη έγινε από τον αρχιτέκτων μηχανικό Δημήτριο Χατζημανωλάκη με έδρα το Χαλάνδρι και στοίχισε 30.799,82 €.

Το έργο προϋπολογίζεται να κοστίσει 1.047.048,46 ευρώ. Το ειρωνικό είναι ότι η  ανάπλαση κατά την συμπολίτευση  αποσκοπεί στην  μεγαλύτερη παραμονή των κατοίκων στους δημόσιους υπαίθριους χώρους αλλά και ότι το περιβάλλον θα γίνει  πιο φιλόξενο και για τους επισκέπτες με την χρήση ψυχρών υλικών.


Το αρχιτεκτονικό σχέδιο ανάπλασης της κεντρικής  πλατείας Μαντουδίου που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο 

Οι μουριές αντικαθιστούνται από καλλωπιστικούς θάμνους







Η πλατεία στην τωρινή της μορφή

 

 

Το σχέδιο ανάπλασης πλατείας οικίας Βουδούρη (πάνω από την κεντρική πλατεία)



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.