powered by Surfing Waves

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η συντήρηση άλλων δυο νεκροταφείων με απευθείας ανάθεση σε Στεγνοκαθαριστήριο

 Μετά την απευθείας ανάθεση  της συντήρησης του νεκροταφείου Προκοπίου, γίνεται δεύτερη απευθείας ανάθεση για την η συντήρηση των νεκροταφίων Μαντουδίου και Πηλίου αυτή την φορά σε Στεγνοκαθαριστήριο του Μαντουδίου.

Στην ίδια "επιχείρηση είχε ανατεθεί και  ο καθαρισμός των παραλιών του δήμου με 38 ευρώ την ώρα.Διάβασε εδώ.  Η πρώτη απευθείας ανάθεση έγινε γαι καθαρισμό των παραλιών έγινε στο τέλος του καλοκαιριου στις 10/8/11 λίγους μήνες μετά την σύσταση της εταιρείας.



Από το Διαύγεια


Μαντούδι,02/04/2014
Αριθμ. Πρωτ.: 4108

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΕΔΡΑ ΛΙΜΝΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ


ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Σήμερα στο Μαντούδι, στο δημοτικό κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως, στις 02 του μήνα Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, του έτους 2014, μεταξύ του ΨΑΡΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και της επιχείρησης «**************** – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ», που εδρεύει στο Μαντούδι Ευβοίας,με ΑΦΜ 047343210, συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

Ο πρώτος των συμβαλλομένων με την παραπάνω ιδιότητα και έχοντας υπόψη :
 Το άρθρο 209 και ιδίως την παρ 4 και την παρ 9 του άρθρου 209 του Ν. 3463/06 η οποία προστέθηκε με την παρ 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/08
-Την υπ΄ αριθμ. 83/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί ψήφισης της πίστωσης του Κ.Α 45.6262.0001, συνολικού ποσού ευρώ 16.000,00 προς πληρωμή της δαπάνης της Εργασίας <<ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ>>.
-Την αριθ. 14 Τεχνική Περιγραφή της Τ.Υ. του Δήμου.- Την υπ΄ αριθμ. 401/2014 απόφαση Δημάρχου περί ανάθεσης της εργασίας.

Α Ν Α Θ Ε Τ Ε Ι
Στο δεύτερο των συμβαλλομένων την εκτέλεση των παρακάτω περιγραφόμενων
εργασιών:
ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΟΣΤΟΣ
(ΕΥΡΩ)
- Καθαρισμός, ευπρεπισμός και καλλωπισμός των χώρων
-Απομάκρυνση απορριμμάτων, χόρτων και κλαδιών
-Οι ανωτέρω εργασίες αφορούν το νεκροταφείο Μαντουδίου και το νεκροταφείο Πηλίου.
-Υλικά, εργαλεία και μηχανήματα που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν κατά την εκτέλεση των εργασιών βαρύνουν την επιχείρηση
3.617,89
Φ.Π.Α 23%: 832,11
ΣΥΝΟΛΟ (ΜΕ ΦΠΑ 23%) 4.450,00

ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ : Τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα ευρώ

Ο πρώτος των συμβαλλομένων δικαιούται να ασκήσει όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται από τα άρθρα 681 και επόμενα του Α. Κ., δηλαδή σε περίπτωση που ο δεύτερος των συμβαλλομένων δεν είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις του (όπως αυτές αναφέρονται στη σύμβαση), μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση χωρίς καμία υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης προς αυτόν κανενός ποσού, εκτός του ποσού που αναλογεί στην εργασία που μέχρι τότε παρασχέθηκε, ύστερα από βεβαίωση καλής εκτέλεσης της εργασίας για τη συγκεκριμένη περίοδο από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου. Ο δεύτερος των συμβαλλομένων αποδέχεται ανεπιφύλακτα την σύμφωνα με τους παραπάνω όρους εκτέλεση των εργασιών και η ολοκλήρωση της εργασίας θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 30/04/2014.
Η σύμβαση αυτή συντάχθηκε σε τρία (3) όμοια πρωτότυπα και υπογράφηκε.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ
(υπογραφή & σφραγίδα)
ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Δήμαρχος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.