powered by Surfing Waves

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σήμερα ο αγώνας δρόμου θυσίας “Αγγελής Γοβιός” 13 χλμ στα Ψαχνά





Φέτος ο Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών και σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας σας προσκαλεί στον Δρόμο Θυσίας “Αγγελής Γοβιός” ο οποίος θα διεξαχθεί την 05/04/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 16:30μ.μ.


Η διαδρομή είναι ασφάλτινη κατά το μεγαλύτερο μέρος της, περίπου 10 χιλιόμετρα και χωμάτινος παραλιακός δρόμος περίπου 3 χιλιόμετρα σύνολο δηλαδή διαδρομής 13 χιλιόμετρα. Όλη η διαδρομή είναι στο ύψος της θάλασσας δηλαδή σχεδόν οριζόντια και δεν εμφανίζει δυσκολίες.


Η εκκίνηση και τερματισμός στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών .


Θα δοθούν μετάλλια τερματισμού και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και θα βραβευθούν ξεχωριστά οι τρείς πρώτοι αθλητές και τρείς πρώτες αθλήτριες με κύπελλα.

Δρομείς και περιπατητές απ' όλη Ελλάδα σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν στην πόλη των Ψαχνών όπου θα λάβουν μέρος στον Δρόμο Θυσίας "Αγγελής Γοβιός" όπου θα αρχίσει από την Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών, όπου και θα καταλήξει.Ώρα έναρξης είναι 16:30. Για όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος στον Δρόμο Θυσίας μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών κο Μιλτιάδη Μπαράκο στο τηλέφωνο 6972610008.

Μετά το τέλος της διαδρομής, όλοι οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια τερματισμού, ενώ για τους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες προβλέπεται βράβευση με κύπελλα. Κατόπιν θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου θα μιλήσει η κα Κομπορόζου γραμματέας της ΟΠΣΕ και θα τραγουδήσει η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "Η Έκφραση"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.