powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κατόπιν εθνικής εορτής ο δήμος διαθέτει 2.500 Ευρώ για σημαίες και γιρλάντες .



 Στις 2/4/14 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προμηθευτεί 2.500 Ευρώ σημαίες και γιρλάντες για τις ανάγκες εορτασμού των εθνικών και τοπικών εορτών του Δήμου.


Από το Διαύγεια
Στέφου : Κύριοι σύμβουλοι, σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 158 του Ν. 3463/2006 που αναφέρει ότι : «Πιστώσεις που είναι γραμμένες στους οικείους κωδικούς αριθμούς του προϋπολογισμού του Δήμου μπορεί να διατεθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όταν
αφορούν Εθνικές ή τοπικές ή άλλες ιδίως πολιτιστικές ,μορφωτικές ψυχαγωγικές ,αθλητικές εκδηλώσεις ,συνέδρια και συναντήσεις που οργανώνει ο Δήμος ,εφ΄όσον σχετίζονται με την εδαφική του περιφέρεια και συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων ή των πολιτιστικών και πνευματικών ενδιαφερόντων των κατοίκων του».

Με την σημερινή μας απόφαση προτείνω όπως εγκρίνουμε την ψήφιση πίστωσης «Προμήθειας ειδών σημαιοστολισμού»
.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει και ψηφίζει την διάθεση της πίστωσης «Προμήθειας ειδών σημαιοστολισμού» με ποσό -2.500,00€ σε βάρος του Κ.Α 10.6691.0001.
Η προμήθεια περιλαμβάνει την αγορά για σημαίες και γιρλάντες Ελληνικές, Βυζαντινές, Ευρωπαϊκής Ένωσης ,με το έμβλημα του Δήμου ,κοντάρια ξύλινα, βάσεις ξύλινες, για τις ανάγκες εορτασμού των εθνικών και τοπικών εορτών του Δήμου.
Αριθμός τεχνικής περιγραφής 37/2014 και ΑΑΥ 126-24/3/2014
Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ.Λιαγκάκη Ευσταθίου και  Γεωργατζή Ευαγγέλου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.