powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εύβοιας της Λαϊκής Συσπείρωσης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 16 Απρίλη, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.



Οι Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εύβοιας με την Σοφία Ντούρου Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας

1.Αντωνίου Γιώργος,55 ετών ,Γυμναστής

2.Αυλωνίτη Τάνια , 29 ετών,Καθηγήτρια Αγγλικών

3.Βαρσαμάς Αποστόλης ,63 ετών ,Συνταξιούχος

4.Βενιζέλος Άρης ,27 ετών ,Μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Γραμματέας του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας:

5.Γαλανού Άννα ,49 ετών ,Δασκάλα, μέλος της Γραμματείας Εύβοιας του ΠΑΜΕ, Μέλος του ΔΣ του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου δασκάλων - νηπιαγωγών

6.Γεραλής Νίκος ,50 ετών ,Υπάλληλος ΟΤΑ, Πρόεδρος συνδικάτου ΟΤΑ Βόρειας Εύβοιας

7.Θαλλασινού Βίκυ ,47 ετών ,Υπάλληλος ΟΤΑ

8.Καρλατήρας Παναγιώτης ,43 ετών ,Κτηνίατρος ΟΠΕΚΕΠΕ, μέλος ΔΣ πανελληνίου συλλόγου εργαζομένων ΟΠΕΚΕΠΕ

9.Κατσικούλης Σταύρος ,62 ετών ,Ιδιωτικός Υπάλληλος

10.Κίλιμπας Κώστας ,59 ετών ,ΕΒΕ

11.Κούκουρας Αντώνης ,35 ετών ,Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, μέλος του ΔΣ του ΕΚΕ

12.Κουτσουφλάκης Δημήτρης ,70 ετών ,Δασεργάτης

13.Κρομετίδης Σωτήρης ,59 ετών ,Οικοδόμος

14.Λαδογιάννη Μαρία ,55 ετών ,Ζωγράφος

15.Λεβέντης Γιώργος ,62 ετών ,Συνταξιούχος

16.Μακρής Παναγιώτης ,33 ετών ,ΕΒΕ

17.Μοσχούτα Αργυρώ ,30 ετών ,Βιολόγος

18.Μπάνος Λάμπρος ,31 ετών ,Γιατρός

19.Παπαθανασίου Θανάσης ,60 ετών ,Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

20.Σαμαρτζής Κώστας ,58 ετών ,Συνταξιούχος

21.Σκαρίμπα Ελένη ,56 ετών ,Συνταξιούχος

22.Σώτος Αντώνης ,54 ετών ,Γιατρός - ορθοπεδικός, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ν. Ευβοίας (ΕΙΝΝΕΥΒ) Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας, εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσ. Χαλκίδας

23.Τζαβάρας Γιάννης ,37 ετών ,Εργάτης, μέλος της γραμματείας Εύβοιας του ΠΑΜΕ, μέλος του ΔΣ του ΕΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τροφίμων -Ποτών, πρόεδρος του συνδικάτου Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας

24.Τσακός Ανδρέας ,72 ετών ,Συνταξιούχος πρόεδρος Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ευβοίας

25.Τσιβίκα Γρανέτα ,47 ετών ,Γιατρός - ρευματολόγος

Τσιτίνη Στέλλα ,39 ετών ,Ιδιωτικός εκπαιδευτικός, πρόεδρος ομάδας γυναικών Χαλκίδας (ΟΓΕ), μέλος του ΔΣ της Ένωσης ιδιωτικών υπαλλήλων Χαλκίδας


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.



• Στην Εκδήλωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣΗ για την Περιφέρεια και το Δήμο Χαλκιδέων

Έχουμε στα χέρια μας μαχητικά , λαικά ψηφοδέλτια, έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο πλατύ άνοιγμα, να πιάσουμε το σφυγμό του λαού για να εκφράσει τολμηρά και αποφασιστικά την αντίθεση του στην Ε.Ε και στην αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης, της περιφέρειας και του Δήμων, να καταδικάσει κάθε κόμμα και συνδυασμό που στηρίζει την πλουτοκρατία και την ευρωπαική λυκοσυμμαχία γιατί κάθε κρίκος αυτής της αντιλαικής αλυσίδας έχει τις δικές του ευθύνες για τα βάσανα του λαού και τα προβλήματα της νεολαίας (…)


Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔ , του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων και οι αντίστοιχοι υποψήφιοι στο Δήμο Χαλκιδέων και στους άλλους δήμους, επιχειρούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για τη στήριξη της Ευρωπαικής Ενωσης και της αντιλαικής πολιτικής.
Κοροιδεύουν τις εργατικές-λαικές οικογένειες για τα αρπάξουν την ψήφο.
Διαφημίζουν το ΕΣΠΑ και γατζώνονται από πάνω του αλλά ξεπερνούν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα δεκάδες προγράμματα για τα οποία καμαρώνουν συνυπάρχουν με την ανεργία και τη φτώχεια του λαού της περιοχής.
Οι δυνάμεις αυτές είναι δεσμευμένες στην χρησιμοποίηση των κονδυλίων για τη χρηματοδότηση των μεγάλων επιχειρήσεων, είναι σε αντίθεση με τις λαικές ανάγκες.
Οι ισχυρισμοί πως θα κάνουν «όαση» τη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι μια ακόμα επανάληψη φθαρμένων ψευτουποσχέσεων που βιάζουν ακόμα και την κοινή λογική.
Παλαιότεροι και νέοι «αστέρες» της τοπικής διοίκησης τάζουν πως θα γεννάνε και τα «κοκόρια αυγά». Τόσο σοβαρή είναι η θέση τους για την επίλυση του προβλήματος της ανεργίας, για την επανεκκίνηση των κλειστών εργοστασίων, Παίζουν με την αγωνία των εργαζομένων και των ανέργων.
Κρύβουν ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος των εργαζομένων για να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια και να στηρίζουν τα μεγάλα συμφέροντα.
Όλοι μαζί , στην περιφέρεια, στο δήμο Χαλκιδέων και στους άλλους δήμους παίζουν με την αγωνία των ανέργων, είναι υπέρμαχοι των προγραμμάτων της ψευτοαπασχόλησης για μισή δουλειά , μισή ζωή.
Είναι με την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που ξεκληρίζει τους αγρότες, με τον ανταγωνισμό που κλείνει τα μαγαζιά ,με τις κατευθύνσεις που υπονομεύουν το μέλλον της νεολαίας.
Είναι με τους μεγάλους εμπορικούς ομίλους που κλείνουν τα μικρά μαγαζιά.
Είναι με τους βιομήχανους που κατάντησαν βόθρο τον Ασωπό και δηλητηρίασαν τη γη και το νερό στη Βοιωτία και στην Εύβοια.
Είναι με την πολιτική που οδήγησε στα σημερινά χάλια το πανάρχαιο οδικό δίκτυο και τις υποβαθμισμένες υποδομές σε βάρος των λαικών αναγκών.
Αυτοί οι συνδυασμοί προβάλλουν την επιχειρηματικότητα, στηρίζουν την πολιτική που βιάζει το φυσικό περιβάλλον και γέμισε ανεμογεννήτριες τους ορεινούς όγκους.
Αυτοί οι συνδυασμοί αρνούνται να διεκδικήσουν τις κρατικές οφειλές για την χρηματοδότηση της τοπικής διοίκησης και είναι υποστηριχτές της ανταποδοτικότητας, της αύξησης των τελών για τις υπηρεσίες των δήμων και της περιφέρειας, αρμέγοντας με τα χαράτσια τις εργατικές , λαικές οικογένειες, τους μικρούς επαγγελματίες.
Αυτοί στήριξαν και πρόβαλλαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ για να εφαρμοστεί η αντιλαϊκή πολιτική ποιο αποτελεσματικά , για να μετατραπούν η περιφέρεια και οι δήμοι σε επιχειρήσεις, να ιδιωτικοποιηθούν κοινωνικές υπηρεσίες και η δημοτική περιουσία.


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι στην αντίπερα όχθη, συμμετέχει στην πάλη για τα λαϊκά δικαιώματα , αντιπαλεύει την Ε.Ε και την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, καταδικάζει τον Καλλικράτη, συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα.
Δύναμη στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γιατί αυτή η δύναμη θα ενωθεί με τη δύναμη της λαϊκής κινητοποίησης για κάθε πρόβλημα, για να αναπτυχθεί ένα ισχυρό διεκδικητικό κίνημα που θα παρεμποδίζει κάθε αντιλαικό μέτρο και θα απαιτεί την ικανοποίηση των λαϊκών αιτημάτων.













0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.