powered by Surfing Waves

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

30 προεκλογικές προσλήψεις διμηνιτών με το πρόσχημα των "κατεπειγουσών αναγκών"



Στις  2-4-2014 στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε  την πρόσληψη τριών ΔΕ29  οδηγών και είκοσι επτά  ΥΕ27 Εργάτών Γενικών Καθηκόντων διμήνου χρονικής διάρκειας.  Το αιτιολογικό  της πρόσληψης έχει:


1) Το γεγονός ότι ο Δήμος μας : α) αποτελείται από τρεις Δημοτικές Ενότητες (πρώην Δήμοι) που

απαριθμούν σαράντα τέσσερεις οικισμούς ορεινούς και απομακρυσμένους
β) έχει έλλειψη μονίμου προσωπικού και
γ) άμεση ανάγκη παρεμβάσεων –αποκαταστάσεων που έχουν προκύψει την περίοδο αυτή όπως :
- Η άμεση αποκατάσταση λακκουβών –φθορών δημοτικών οδών και πεζοδρόμων προς αποφυγή ατυχημάτων τόσο σε πεζούς ,όσο και διερχόμενα αυτοκίνητα.
- Τον καθαρισμό ρείθρων και φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων καθώς και ρεμάτων από φερτά υλικά προς αποτροπή πλημμυρικών φαινόμενων εντός των οικισμών του Δήμου.
- Ο καθαρισμός και η φροντίδα των χώρων πρασίνου - Η καθαριότητα οδών, πλατειών, παιδικών χαρών ,εξωτερικών χώρων άθλησης, περιβαλλόντων χώρων σχολείων και γενικά κοινοχρήστων
χώρων προς διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Στο θέμα τοποθετήθηκαν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι
Κουτσουράς Σταύρος: Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα του Δήμου.Το θέμα είναι με ποιες διαδικασίες προσλαμβάνονται τα άτομα αυτά. Θα υπάρξει διαφάνεια στις προσλήψεις.
Λιαγκάκης Ευστάθιος: Τα δίμηνα κρατούν τον κόσμο σε ομηρία .Ποιος μπορεί να αξιολογήσει ότι κάποιος έχει μεγαλύτερη η μικρότερη ανάγκη προκειμένου να προσληφθεί.

Διαβάστε επίσης

Λίστα προσληφθέντων από το δήμο

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.