powered by Surfing Waves

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα διαρκείας: Η ιστορική έδρα του δήμου


Προεκλογικά το Δημοτικό Συμβούλιο Κηρέως είχε αποφασίσει στις 14/5/10 ομόφωνα να διεκδικήσει σαν παρηγοριά την Ιστορική Έδρα του νεου δήμου για το Μαντούδι (φωτογραφία).Σήμερα,  4 χρόνια μετά αποδείκτηκε ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα.
 Η ιστορική έδρα του δήμου στο Μαντούδι είναι το εύστοχο αστείο τοπικού μπλόγκ. Εύστοχο αλλά όχι επίκαιρο αφού για μερικούς τοπικούς άρχοντες κάθε μέρα είναι Πρωτααπριλιά ποντάρωντας βέβαια στην συλλογική αμνησία των ψηφοφόρων.

Στις 14/5/2010 το Δημοτικό Συμβούλιο Κηρέως, σε έκτακτη συνεδρίαση, είχε αποφασίσει ομόφωνα  απειλώντας  μάλιστα διακοπή της λειτουργίας του Δήμου Κηρέως, προκειμένου ο Υπουργός να δεχθεί   το Μαντούδι σαν Ιστορική Έδρα στο νεο δήμο. Το Ε.Β. είχε υπενθυμίσει   την απόφαση  πριν 2 χρόνια χωρίς βέβαια να συγκινηθούν οι Μανδαρίνοι του δήμου.

Περίπου 35 άτομα του τότε δημάρχου Κηρέως κ. Ενωτιάδη ήταν το 2010 υποψήφιοι με τον συνδυασμό του  αποτυχημένου  δημάρχου κ. Ψαρρού.  Παρά την επιρροή τους, ξέχασαν πολύ γρήγορα  την απόφαση που είχαν πάρει και δεν την προώθησαν ποτέ στο Δ.Σ. του διευρυμένου δήμου.Ευτυχώς που υπάρχει και η Πρωτοαπριλιά να μας θυμίζει κάποιες αλήθειες.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.