powered by Surfing Waves

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συμφωνεί ο κ. Αποστόλου με τις θέσεις του αντιπεριφερειάρχη του για την ΒΙΠΕ;



Με αφορμή δηλώσεις στο τύπο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη κ. Στουπή από την πρόσφατη επίσκεψη στο δήμο μας , λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από το οποίο προκύπτει ότι ο κ. Στουπής διαφοροποιείται απο τις θέσεις του   κ. Αποστόλου όσον αφορά το θέμα ΒΙΠΕ.

Το σχόλιο



Για διαβάστε προσεκτικά ο Στουπής όχι μόνο δέχεται την ΒΙΠΕ παιδιά όπως έχει εγκριθεί δηλαδή μαζί με το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής 1.160 Mw αλλά μιλά και εκ μέρους του συνδυασμού του. Το δημοψήφισμα είναι για αν αλλάξουν οι όροι

Στουπής 22/4/14: "Από την μεριά της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά» ελήφθη ιδιαίτερη δέσμευση....Στουπής 22/4/14: "Από την μεριά της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά» ελήφθη ιδιαίτερη δέσμευση........... οι υπηρεσίες της Περιφέρειας οφείλουν με ιδιαίτερη ευθύνη και ευαισθησία να στέκονται και να παρακολουθούν την τήρηση των εγκεκριμένων όρων λειτουργίας της ΒΙΠΕ, και πως η όποια αλλαγή του χαρακτήρα της σημερινής λειτουργίας της ΒΙΠΕ θα τεθεί στην κρίση του λαού της Περιοχής με δημοψήφισμα."

Αποστόλου 24/9/2012: " Εδώ και 2,5 χρόνια οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που νομίμως δραστηριοποιούνται επί δεκαετίες στον τουρισμό, στις αγροτικές καλλιέργειες και στη δασοπονία, απειλούνται από τον κίνδυνο βίαιης ανατροπής των παραπάνω δραστηριοτήτων τους, λόγω της επιχειρούμενης από τον όμιλο ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ μιας καθ’ όλα παράνομης θεσμοθέτησης υποδοχέα υψηλής όχλησης (ΒΙΠΕ) στην περιοχή Μαντουδίου, με καταστρατήγηση όλων των σχετικών προβλέψεων του Χωροταξικού Σχεδιασμού, του υφιστάμενου Εθνικού και Περιφερειακού Ενεργειακού σχεδιασμού, της πρόσφατης νομοθεσίας για την ίδρυση Επιχειρηματικών Πάρκων (Ν. 3982/11), καθώς και της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας. Για την εν λόγω επιδίωξη χρησιμοποιείται ως πρόσχημα η επανέναρξη της επί 20ετία αδρανούς εξορυκτικής δραστηριότητας λευκολίθου στις παλιές εγκαταστάσεις Σκαλιστήρη." 
Έχει και άλλο στην Βόρεια Εύβοια
Βαγγέλης Αποστόλου:Επιχειρούμενη ίδρυση παράνομης ΒΙ.ΠΕ. στη Βόρεια Εύβοια
http://voriaevia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4753.html


Τι έγινε ρε παιδιά και αλλάξατε τις θέσεις σας; Εσείς κύριε Αποστόλου γνωρίζετε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη σας;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.