powered by Surfing Waves

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις δημοτικές εκλογές σε μια εγκύκλιο




Δύο πολυσέλιδες εγκυκλίους που περιγράφουν το πλήρες πλαίσιο που διέπει τις διαδικασίες ανάδειξης δημοτικών και περιφερειακών αρχών, εξέδωσε το αρμόδιο επί των συγκεκριμένων θεμάτων, υπουργείο Εσωτερικών.

Στις εγκυκλίους περιγράφονταιοι κανονές που αφορούν τους εκλογείς και τους εκλόγιμους, ποιοι μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσα εκλογικά κωλύματα υπάρχουν, οι διαδικασίες δήλωσεις συνδυασμών, τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται οι έδρες των δημοτικών και των περιφεριακών συμβουλίων, έως και ο αριθμός των σταυρών που έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει κάθε ψηφοφόρος στα εκλογικά ψηφοδέλτια.

Δείτε την εγκύκλιο για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών ΕΔΩ

Δείτε την εγκύκλιο για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου για την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών ΕΔΩ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.