powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η βιβλιοθήκη Μαστροδημήτρη στο Παλαιό Δημοτικό Μαντουδίου



Στις  2-4-2014 το Δημοτικό Συμβούλιο  αποφάσισε να παραχωρήσει στον Χριστιανικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Μαντουδίου μίας αίθουσας στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου
προκειμένου να στεγαστεί η βιβλιοθήκη δωρεά του κ. Μαστροδημήτρη Παναγιώτη και  το γραφείο του Χριστιανικού Συλλόγου.
Από τα πρακτικά του Δ.Σ.

Στέφου : Κύριοι σύμβουλοι, ο Χριστιανικός Σύλλογος Αγίου ΙωάννηΜαντουδίου με την αρίθμ. πρωτ. 3167/7-3-2014 αίτηση του απευθύνεται στοδημοτικό συμβούλιο και ζητάει την παραχώρηση μίας αίθουσας στο ΔημοτικόΣχολείο Μαντουδίου προκειμένου να στεγαστεί η βιβλιοθήκη δωρεά του κ.
Μαστροδημήτρη Παναγιώτη και τα γραφεία του συλλόγου.
. Καντζούρας : Κατ’ αρχήν να χαιρετήσω την παρουσία των μελών του Χριστιανικού Συλλόγου σήμερα, εδώ, που πραγματικά είναι δραστήριος σύλλογος που πραγματοποιεί διάφορες πετυχημένες εκδηλώσεις.
Ο Σύλλογος με αίτηση του ζητάει να παραχωρήσουμε μια αίθουσα στο παλαιό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, προκειμένου να στεγαστεί η βιβλιοθήκη του κυρίου Παναγιώτη  Μαστροδημήτρη και τα γραφεία του Συλλόγου (στον 1ο  όροφο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου). Είναι αίτημα αρκετών ετών.
Επικοινώνησα πρόσφατα με τον κ. Μαστροδημήτρη, ο οποίος είναι εν ενεργεία καθηγητής Πανεπιστημίου και πραγματικά ενδιαφέρεται να δωρίσει τα βιβλία του στο  Δήμο.
Πιστεύω ότι στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο που στεγάζεται το Νέο Μουσείο , έχει γίνει ένας Πανέμορφος χώρος με ασφάλεια, διότι θα διαθέτει και κάμερες, πλήρη τις προϋποθέσεις να στεγαστεί η βιβλιοθήκη του συμπολίτη μας κ. Ματροδημήτρη με την αξιόλογη και ανεκτίμητη αξία βιβλίων και παράλληλα να έχει τα γραφεία του ο Χριστιανικός Σύλλογος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.