powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πώς θα καταγράφουν οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί τα εκλογικά έσοδα και τις δαπάνες τους – Όλα τα παραρτήματα






Ειδικότερο τρόπο σύνταξης της αναλυτικής κατάστασης των εκλογικών εσόδων και των δαπανών των συνδυασμών και των υποψηφίων κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, του Μαΐου, θεσπίζει απόφαση το υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, η αναλυτική κατάσταση των εσόδων – δαπανών των συνδυασμών και των υποψηφίων, περιλαμβάνει κατά κατηγορίες τα εκλογικά τους έσοδα και δαπάνες.

Τα εκλογικά τους έσοδα θα αναγράφονται σε πίνακα κατά κατηγορίες. Για κάθε ποσό που χορηγείται από φυσικά πρόσωπα στους συνδυασμούς και τους υποψηφίους, αναφέρεται και το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, ο ΑΦΜ και ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Οι εκλογικές δαπάνες θα αναγράφονται κατά κατηγορίες σε πίνακα, από τον οποίο θα προκύπτει το είδος της δαπάνης και κάθε σχετικό πληροφοριακό στοιχείο, καθώς και τα αντίστοιχα παραστατικά. Στις δαπάνες αυτές, περιλαμβάνονται πέραν των πραγματικών και εκείνες οι παροχές και διευκολύνσεις, των οποίων η αξία αποτιμάται σε χρήμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, η αναλυτική κατάσταση εσόδων και δαπανών, συνδυασμών και υποψηφίων και η αντίστοιχη συγκεντρωτική κατάσταση θα καταρτίζονται σύμφωνα με τα υποδείγματα που περιέχονται στα παραρτήματα της παρούσας απόφασης και συνοδεύονται με τα αντίστοιχα παραστατικά.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση και τα σχετικά παραρτήματα ΕΔΩ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.