powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Με ρυθμούς χελώνας: Απο το ΔΣ στο μελετητή η από του 2006 δωρεά δημοτών για διαπλάτυνση δρόμου στις Ροβιές




Από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου

Στέφου:  Κύριοι σύμβουλοι, με την αρίθμ. 47/2006 απόφαση του δημοτικούσυμβουλίου του  Δήμου Ελυμνίων είχε γίνει αποδεκτή η πρόταση της δωρεάν παραχώρησης έκτασης από τους κ.κ. Αντώνιο Μπάρετ ,Νικόλαο και Αλεξάνδρα Βαλλή-Φωτεινή Καμπιώτη-Πορτοκαλίδη  ων/νο,Ζουζουλή Στάθη κλπ προκειμένου να διαπλατυνθεί ο δρόμος που ξεκινάει από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών έως την Ποταμιά Γερανιά δ.δ Ροβιών ,από τρία μέτρα που είναι σήμερα σε πέντε και μισό ,με σκοπό να εξυπηρετήσει την αυξημένη ανάγκη από την ολοένα αυξανόμενη κίνηση της περιοχής και αποφευχθούν ατυχήματα.
Παρακαλώ όπως συζητήσουμε το θέμα κι αποφασίσουμε σχετικά.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη την πρόταση του Δημάρχου,ο οποίος είπε:
«Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πολλές καμπύλες και παρουσιάζει δυσκολίες. Είναι απαραίτητη η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και να γίνει ένα σχέδιο. Να μπεί συνεργείο που να κάνει την αποτύπωση και να δώσει λύσεις όπου απαιτείται.
Πρόταση μου είναι να ανατεθεί η εργασία αποτύπωσης σε μελετητικό γραφείο.
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Την αναγκαιότητα διαπλάτυνσης του δρόμου που ξεκινάει από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών έως την Ποταμιά Γερανιά δ.δ Ροβιών ,από τρία μέτρα που είναι σήμερα σε πέντε και μισό  Την ανάθεση σε μελετητικό Γραφείο της αποτύπωσης της περιοχήςπροκειμένου να υποβληθούν προτάσεις

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.