powered by Surfing Waves

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο κ. Χαλιούλιας διαφοροποιείται από τις θέσεις του συνδυασμού του για την ΒΙΠΕ. Κώλυμα εκλογιμότητας

Σε κριτική που του έφινε από ανώνυμους σχολιαστές  στο Ε.Β. ο  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαλιούλιας απάντησε τα παρακάτω. Ο κ. Χαλιούλιας μάλιστα προσποείται έχει άγνοια για την απευθείας ανάθεση 19,955 Ευρώ που του έγινε στις 7/3/14 με την οποία έχει κώλυμα εκλογιμότητας.

Η απάντηση του κ. Χαλιούλια


"Κύριε Ανώνυμε 28 Απριλίου 2014 , 9:59 μ.μ. και 28 Απριλίου 2014 - 10:33 μ.μ.

Να σας διευκρινίσω πως ακόμη και τώρα, είμαι υπέρ των επενδύσεων και κάθε παρόμοιας ενέργειας που θα μπορούσε να προσφέρει, πρώτον εργασία στους ανέργους της περιοχή μας και δεύτερον οικονομική ανάπτυξη στον τόπο μας. Φυσικά εννοείται ότι θέλω να λειτουργήσουν τα παραπάνω, με περιβαλλοντικούς όρους οπού ορίζει η Ρ.Α.Ε και να μην υπάρχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον μας. Επίσης να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι Σύλλογοι που έχετε στο Μαντούδι έχουν ενταχθεί και αυτοί Υπέρ της δημιουργίας της ΒΙΠΕ .
Όσον αφορά το ασυμβίβαστο του ποσού που αναφέρετε κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ, αυτό το ποσό (μαζί με πολλά ακόμη) είναι χρέος του Δήμου, προς εμού, του έτους 2006 κι 2007 και το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και το έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή. Αγαπητέ ανώνυμε, το παιχνίδι που θέλατε να παίξετε εις βάρος μου παραμονές εκλογών με συμβάσεις και χρήματα δεν σας βγήκε.
Παραμείνετε στην ανωνυμία, οπού σας βολεύει να εκφράζετε την άποψη σας, καθώς δεν έχετε τα κότσια να εκφράζεστε ελευθέρα και επώνυμα!
Το να κρίνεις ανώνυμα και το να εκφράζεις την άποψή σου ανώνυμα, εκφράζει ανωριμότητα και ανευθυνότητα καθώς και ότι φοβάστε να αναλάβετε το κόστος των λεγόμενων σας και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας! Και μην ξεχνάτε ότι και οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!


Χαλιούλιας Ιωάννης"

Τα σχόλια στα οποία απάντησε ο κ. Χαλιούλιας

 

 Και ο κ. Χαλιουλιας να τρέχει στην περιφέρεια να στηρίξει την ΒΙΠΕ και να λέει μπράβο στην ΤΕΡΝΑ για την ΒΙΠΕ. τι τους θέλετε αυτούς κ. Καλυβιώτη. Ο λαός έχει μνήμη


πήγαινε στο 7:10 του παρακάτω βίντεο να δείτε τον Χαλιούλια να γιουχαρίζεται



έχει και ένα ωραίο βίντεο η Γιώτα
http://eleutherifoni.blogspot.gr/2011/09/blog-post_666.html



Ο κ. Χαλιούλιας δεν είπε απλά μπράβο είπε επί λέξει....Συγχαρητήρια στην ΤΕΡΝΑ για ότι προσφέρει στο τόπο.Του είχαν δώσει θέση στο 'εδρανο των περιφερειακών συμβούλων γιατί ήξεραν τί θα πεί.Γιουχαίστηκε φυσικά...Πού τον πάτε κ.Καλυβιώτη???

Ψάξτε και το ασυμβίβαστο με το τιμολόγιο των 20.000 ευρώ...

 _________________________

 Το Ασυμβίβαστο


Η πρόσφατη απευθείας ανάθεση που έγινε προς τον κ. Χαλιούλια  απο τον δήμαρχο κ. Ψαρρό.  Ο κ. Χαλιούλιας σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 3  ν. 3852/2010 έχει  κώλυμα εκλογιμότητας. Επίσης ψευδώς κατέθεσε υπεύθυνη δήλωση στο Πρωτοδικείο  ότι «δεν συνδέεται με το Δήμο, με συμβάσεις προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού ή κοινοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, ύψους άνω των 5.000 ευρώ»


 


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.