powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο κ. Barrett διαψεύδει ότι δεν έχει προταθεί χώρος για τα αδέσποτα


Η  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφου σε πρόσφατη δημόσια  επιστολή της  αντέκρουσε  κατηγορίες του Φιλοζωικού Σωματείου Β. Ευβοίας «ΗΡΑ»  για αδιαφορία, αναφέροντας
" Ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ουδέποτε έως αυτή τη στιγμή έλαβα έγγραφο με τις προτάσεις της επιτροπής προκειμένου να διαβιβαστεί στο δημοτικό συμβούλιο για λήψη σχετικής απόφασης".
Το μέλος της επιτροπής εξεύρεσης χώρου για τα αδέσποτα κ.Barrett έστειλε το παρακάτω σχόλιο με το οποιο αποκαλύπτει ότι έγινε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για συγκεκριμένο χώρο η οποία προφανώς αγνοήθηκε.  Η επιστολή Στέφου δημιουργεί το ερώτημα αν  οι Δημοτικοί Μανδαρίνοι μας έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν χωρίς ανταλλαγή εγγράφων.    


Λεγομαι Αντωνης Barrett ,ειμαι δημ συμβουλος ,και θα ηθελα να ενημερωσω τους αναγνωστες τα παρακατω :Πριν συζητηθει το θεμα στο δημ συμβουλιο ,εκανα ερευνα για ανευρεση χωρου για τα αδεσποτα ζωα μαζι με την κυρια Διαμαντω Μαλτα οφθαλμιατρο και ιδρυτικο μελος του φιλοζωικου σωματιου.
Απο κοινου αποφασισαμε οτι ο περιφραγμενος δημ χωρος με κτηριο και αποχετευση στον Ρετσινολακο ,διπλα στον δρομο για Καλαμουδι ,ειναι καταλληλος.
Ετσι κατα την διαρκεια συζητησης του θεματος, αφου τοποθετηθηκα θετικα επ αυτου, προτεινα τον παραπανω χωρο
Περαν αυτου δεν ωφελει να κανω κατι αλλο. Αν για τυπικους λογους χρειαζεται να κανω κατι αλλο ,ας μου τηλεφωνησει οποιος ενδιαφερεται να προωθησει το θεμα.
Εδω και καιρο ειναι προεκλογικη περιοδος οποτε λογικο ειναι να παιζονται παιχνιδια εις βαρος αλλων
Ο νοων νοητω

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.