powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σε κεντρικό σημείο της Λίμνης το εκλογικό κέντρο του Καλυβιώτη


Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης – Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης επέλεξε πολυσύχναστο σημείο της Λίμνης Εύβοιας για την στέγαση του εκλογικού του κέντρου.
Χρήστος Καλυβιώτης
Χρήστος Καλυβιώτης
Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάλληλο σημείο βρέθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας θα είναι ο πρώτος υποψήφιος με εκλογικό κέντρο στη δημοτική ενότητα Λίμνης και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο.
Η προετοιμασία για την διεκδίκηση του δήμου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλο το επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου εργάζεται νυχθημερόν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

eviaportal.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.