powered by Surfing Waves

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Άλλες 10 προεκλογικές προσλήψεις διμηνιτών για την ΔΕΥΑ αποφάσισε ο Ψαρρός

Στις 203/14  το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ αποφάσισε την άμεση πρόσληψη με 2μηνες συμβάσεις 10 ατόμων (3 οδηγοί και 7 εργάτες γενικών καθηκόντων) για ντην κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, αν και πρόκειται για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών της ΔΕΥΑ. Οι 10 προστίθενται στις 30 προσλήψεις που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 2/4/14


Το  αιτιολογικό Ψαρρού: Ο Δήμος μας όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει  πολλούς και διάσπαρτους οικισμούς και η απόσταση μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλη. Η ανάγκη για καθαρισμό των πηγών, των δεξαμενών, των φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης, όλων των αντλιοστασίων, καθώς και των ΒΙΟΚΑ, είναι επιτακτική διότι συντρέχουν λόγοι δημόσιας υγιεινής. Το υπάρχον εργατοτεχνικό προσωπικό δεν φτάνει για να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες μας, για το λόγω αυτό πρέπει να προχωρήσουμε στη άμεση πρόσληψη 10 ατόμων με 2μηνες συμβάσεις (3 οδηγοί και 7 εργάτες γενικών καθηκόντων), ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σωστής και υγιεινής παροχής μας προς τους πολίτες. Σας εφιστώ την προσοχή σας στο πολύ σοβαρό θέμα το οποίο αφορά τη δημόσια υγιεινή και κάνει την έγκριση αυτών των προσλήψεων άμεση και επιτακτική ανάγκη.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, το οποίο αφορά τη δημόσια υγιεινή, για το καθαρισμό των πηγών, των δεξαμενών, των φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης, όλων των αντλιοστασίων, καθώς και των ΒΙΟΚΑ, την άμεση πρόσληψη με 2μηνες συμβάσεις 10 ατόμων (3 οδηγοί και 7 εργάτες γενικών καθηκόντων), ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σωστής και υγιεινής παροχής μας προς τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης 

30 προεκλογικές προσλήψεις διμηνιτών με το πρόσχημα των "κατεπειγουσών αναγκών"
 
Λίστα προσληφθέντων από το δήμο
 


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.